Život > PU Sombor: Izdata 382 prekršajna naloga

Foto 6442U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna zadobila teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. U opštini Kula nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Napisano 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 382 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja, neustupanje prava prvenstva prolaza i dr.    


poruka menjana pre 5 meseci
tam
@ Uto, 21.05.2019. 09:21
Odgovor na temu Premeštanje teme