Zabava > Pasuljijada zakazana za subotu

Foto 35670 Pasuljijada, treća po redu, biće upriličena u subotu, 18. maja, na Ribljoj čardi Jelena (bivši PIK). Domaćini manifestacije su sindikat „Sloga” Opšte bolnice Dr Radivoj Simonović i Riblja čarda Jelena. Kako navode organizatori, ovo je fantastična gastronomska manifestacija koja, po svemu sudeći, prerasta u tradiciju.
Okupljanje učesnika je do 11 sati, a paljenje vatre i početak takmičenja u kuvanju pasulja predviđeno je za 12 sati, nakon koktela dobrodošlice i svečanog otvaranja. Programom su predviđene i igre bez granica, ali i bogat zabavni program. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i provedu jedan prolećni dan u lepom druženju. Dodatne informacije o manifestaciji mogu se dobiti od Željka Dimovića (069/554 0370).
savamajstor
@ Uto, 14.05.2019. 02:05
savamajstor
Foto 35750 U organizaciji Sindikata Sloga Opšte bolnice Dr Radivoj Simonović, prošle subote, na Ribljoj čardi Jelena (bivši PIK), održana je treća „Pasuljijada – Sombor 2019”. Po oceni žirija najbolji pasulj skuvali su članovi ekipe domaćina, drugo mesto osvojila je ekipa Vlastoljupci iz Sivca, dok je treće mesto pripalo ekipi Sindikata Sloga Dom zdravlja Dr Đorđe Lazić
Osim takmičenja u kuvanju pasulja održane su sportske aktivnosti, kao i brzo ispijanje krigli piva, u kojima su najviše uspeha imali članovi ekipe Vlastoljupci. Sponzori ovogodišnje manifestacije bili su: diskont Košmar, Sinagoga doo, Ducla Trading, štamparija Vujević i Riblja čarda Jelena.
savamajstor
@ Uto, 21.05.2019. 05:16
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme