Politika > Izbori pred nama

<<>>
123456789
I treba ih potsecati.Rus nas nayiva bagrom,otima klub Stanisic po ko zna koim dogovorom,eliminise stare kadrove,unazadjuje vodokanal,zaposljava kako i gde stigne afera sa plavom ruzom brdo sutskih sporova u Vodokanalu.A onda neka se oslanja na Kosanovica Vidovica sps,Bengu Daku ts Opacica spi pa neka ga oni jacaju.
Osnivaci
@ Ned, 05.05.2019. 12:39
pa to i jeste poenta cele priče o preletačima i njihovom smislu uopšte ulaska u sns, a ovi naši, sve je to staro društvo i saradnici iz prošle vlasti, dobro se znaju i poznaju, a jedina mogućnost da nastave saradnju i prikriju svoja dela dok su bili deo žute koalicije trenutno im je prići u sns i svim silama i kombinatorikama udariti po strarim članovima sa kojima su do juče bili u sukobu...

Primer Benge nije nov, ali nije ni toliko star da se o tome ne treba insistirati, baš zato što taj lik napreduje, nema gde ga nema, ko smrdljiva sira... sve to mu svesrdno aktuelni poverenik omogućava zloupotrebaljavajući povereničku poziciju koju je i sam dobio bez valjane i suštinske provere, kako kvaliteta ( a videli smo da mu je obrazovanje itekako sporno ) tako i angažovanja dok je bio SPS-JS...

U Vodokanalu se okružio desetinama novoprimljenih, i to su ti koje pominje IzidaSky kako su navodno iz "ubeđenja" pojačali redove SNS...
O stanju u Vodokanalu ne bih ovde, dovoljno je reći da je to JKP pod posebnim režimom od strane poverenika...

I sad smo još za njih BAGRA... ajde da vidimo ko je zaista bagra...
Kobra
@ Ned, 05.05.2019. 13:50

Kobra , Osnivaci ili vam obican posmatrac

Neverovatno je koliko ste uporni u svojim zabludama.  samo što to baš nema efekta u ostvarivanju vaših ličnih koristi. 
Pa ajde da ponovimo materiju 

1. "Bagrom" ste se (samo)nazvali lošim pokušajem fotomontaže i pokušajem zloupotrebe vibera. To vam je do detalja pojašnjeno na prethodnoj temi. I jbg ... pored niza loših aktivnosti za kojima ste posegnuli da napravite lošu montažu afere, još ste toliko tehniloški hendikepirani da ne znate da svaki moderniji telefon na kom može da se komunicira viberom ima mogućnost screenshot ekrana  Nakon ovog pokušaja nameštanja i spinovanja, svaki vaš pokušaj velikodušnog blaćenja Rusa zaista pada u vodu, jer je verodostojnost na istom nivou kao i navedeni pokušaj. 

2. I dalje smo uskraćeni za odgovor da li se Osnivaci ili vam obican posmatrac žena u Dom zdravlja zaposlila preko konkursa i gde je objavljen taj konkurs?

3. Da li se Osnivaci ili vam obican posmatrac nimalo ne stidi svog postupka, kada se na osnovu glasova SNS birača uvukao u Savet MZ, a posle preleteo u Udruženje građana i nastavio da sedi u tom istom Savetu i danas?

4. Da li ćete vi Kobra, pošto ovde glumite nedodirljivi entitet, vratiti u budžet grada apanažu koju ste godinu dana primali na osnovu i dalje ne znamo čega?

5. Da li ćete nam reći koliko trljate ručice od postavljanja rođaka na funkciju većnika?

6. Na kraju, pošto vam kačenje raznih dokumenata dobro ide, da li bi nas udostojili, a na uvid okačili i dokumenta na osnovu kojih ste stekli "invalidsku" penziju.

prosto ne mogu da ne primetim, pa moram da pitam da li je Osnivac zaboravio password na nalogu  obican posmatrac

Posle svih pisanija koje čitam, takođe ne mogu da se oduprem pitanju, kako to vas dvojica koji imate "stručno" mišljenje i zaključak na sve teme, posebno o rukovođenju JKP (posebno ste "upoznati" sa poslovanjem Vodokanala - realna činjenica kaže dezinformisani), niste završili neke visoke škole ili obavljate neke stručne poslove, nego ste ostali na nivou lažnog invalidskog penzionera i poljoprivrednika? 

poruka menjana pre 10 meseci
IzidaSky
@ Ned, 05.05.2019. 22:57
1. "Bagrom" ste se (samo)nazvali lošim pokušajem fotomontaže i pokušajem zloupotrebe vibera. To vam je do detalja pojašnjeno na prethodnoj temi. I jbg ... pored niza loših aktivnosti za kojima ste posegnuli da napravite lošu montažu afere, još ste toliko tehniloški hendikepirani da ne znate da svaki moderniji telefon na kom može da se komunicira viberom ima mogućnost screenshot ekrana  Nakon ovog pokušaja nameštanja i spinovanja, svaki vaš pokušaj velikodušnog blaćenja Rusa zaista pada u vodu, jer je verodostojnost na istom nivou kao i navedeni pokušaj. 
mene samo raduje što se i vi priznajete da je BAGRA neprimerena reč za partijske kolege, a posebno ako to dolazi od nekog ko bi trebao da koordinira i radi na jedinstvu članstva...
Vas da ubeđujem da je montaža ili nije, nemam nameru, jer svakom iole časnom članu SNS ostavljamo da sam proceni kakav je odnos prema starim članovima bio pre i posle dolaska Rusa, a naročito nakon najezde preletača...4. Da li ćete vi Kobra, pošto ovde glumite nedodirljivi entitet, vratiti u budžet grada apanažu koju ste godinu dana primali na osnovu i dalje ne znamo čega?
budžet grada je javni dokument podložan reviziji... vi koji tvrdite da imate većinu, apsolutnu podršku, vi koji postrojavate čak i gradske službenike i sve što radi u županiji, šta vam je problem da proverite tu vašu apanažu, i da to već jednom objavite, da svi vidimo te vaše tvrdnje, baš kao što ja svoje tvrdnje o lopovluku potvrdim odgovarajućim dokumentima.5. Da li ćete nam reći koliko trljate ručice od postavljanja rođaka na funkciju većnika?

Ovo vam je već pojašnjeno, ponoviću još jednom:
Većnika postavlja SKUPŠTINA na predlog gradonačelnika, a nakon dogovora skuštinske većine, a vama hvala što smatrate da imam baš toliku moć da svima navedenima naložim, najpre smenu Keče a potom imenovanje drugog člana veća.
Takođe, i vaš poverenik Zoran Rus je bio saglasan da se imenuje novi većnik za poljoprivredu, a sad se obratite njemu da vam pojasni ...6. Na kraju, pošto vam kačenje raznih dokumenata dobro ide, da li bi nas udostojili, a na uvid okačili i dokumenta na osnovu kojih ste stekli "invalidsku" penziju.

 naravno, a to sam obećao svakom ko je zainteresovan da se i lično uveri u čitav predmet... obzirom da se navedena dokumentacija nalazi u fondu PIO.te da postoji propisana procedura, pozivam svakog od vas da se javi kad god i u koje vreme želi, da vam i tu želju ispunim...

Uostalom, IzidaSky, na tvoj poziv da zajedno obiđemo članstvo sam prihvatio još pre tri dana, ali vi ćutite, pa eto da zajedno odemo i do PIO fonda, pa da jednim obilaskom rešite te vaše dileme i zablude...


A da ne ostanete uskraćeni za po koji dokument, evo i paira kojim se obeveštava pokrajinski sekretarijat, DA SU RADOVI ZAVRŠENI...Salaš Stapar 5.jpeg
Kobra
@ Pon, 06.05.2019. 00:09
IzidaSky:

Kobra , Osnivaci ili vam obican posmatracPosle svih pisanija koje čitam, takođe ne mogu da se oduprem pitanju, kako to vas dvojica koji imate "stručno" mišljenje i zaključak na sve teme, posebno o rukovođenju JKP (posebno ste "upoznati" sa poslovanjem Vodokanala - realna činjenica kaže dezinformisani), niste završili neke visoke škole ili obavljate neke stručne poslove, nego ste ostali na nivou lažnog invalidskog penzionera i poljoprivrednika? 
na ovaj deo u vezi obrazovanja, završenih škola, zaista nemam reči da vam odgovorim, osim da pokazujete svoje pravo lice, da potvrđujete koliko smo svi mi u pravu koji ne prihvatamo vaše LAŽI, vaš pokušaj da nas sve onako đuture, vređanjem prevarite i ovaj put.
I šta to fali ili nedostaje poljoprivredniku, ili penzioneru...

I šta su to po vama "dezinformacije" ou vezi Vodokanala ?
Da li je bilo i koliko novozaposlenih od preuzimanja Vodokanala od strane Zorana Rusa ?  izvori navode minimum 20 lica, po izboru poverenika !!!
Da li je tačno da je službeno vozilo opel Insignija danonoćno u posedu Zorana Rusa, po kom osnovu i kolikoi su troškovi !

Kobra
@ Pon, 06.05.2019. 00:35
Kobra mozes pisati do prekosutra, svi znaju ko si ti a ko su oni. Svi koje si nabrojao vredno i dobro rade za Sombor, dok ti ne radis nista, pijes pivo u Pivnici (sam) i kuckas po forumu. Iskreno se nadam da ce svi protiv tebe podnetu tuzbu za klevetu.
JVC
@ Pon, 06.05.2019. 09:06
Kobra:
mene samo raduje što se i vi priznajete da je BAGRA neprimerena reč za partijske kolege, a posebno ako to dolazi od nekog ko bi trebao da koordinira i radi na jedinstvu članstva...
Vas da ubeđujem da je montaža ili nije, nemam nameru, jer svakom iole časnom članu SNS ostavljamo da sam proceni kakav je odnos prema starim članovima bio pre i posle dolaska Rusa, a naročito nakon najezde preletača...


Vi ste nešt gadno pomešali, ja ni jednom rečiju nisam kako vi kažete "priznala" niti (ne)"priznala da li je to primerena ili ne primerena reč  to su neki vaši lični zaključci . Ali ovo mogu da potvrdim da članovi stranke danas imaju veće jedinstvo nego ikada ( podsetiću vas na ne tako davnu istoriju ratova tabora Berić-Sogić vs Stanić-Todorović - po osnivanju, kasnije Berić-Sogić vs Stanić-Todorović vs Velebit-Parčetić. A znamo da ste pripadali taboru Berić-Sogić.) Tako da o jedinstvu nema potrebe da pričate, nikad većih razdora od samog osnivanja pa do konačne smene svih navedenih. 
A oko ubeđivanja da nije pokušaj loše montaže i ne mojte, jer vam u prilog nikako ne idu ne oborive činjenice  ali je zaista brutalno smešno koliko insistirate na tome da sami sebe nazivate Bagrom, gotovo bolno .

budžet grada je javni dokument podložan reviziji... vi koji tvrdite da imate većinu, apsolutnu podršku, vi koji postrojavate čak i gradske službenike i sve što radi u županiji, šta vam je problem da proverite tu vašu apanažu, i da to već jednom objavite, da svi vidimo te vaše tvrdnje, baš kao što ja svoje tvrdnje o lopovluku potvrdim odgovarajućim dokumentima.
Pitanje je jednostavno, na ime čega ste dobijali apanažu i kada ćete je vratiti, jer je nelegalno stečena i postavlja se pitanje po kom osnovu kada ste penzioner!? Da li ste obustavili primanje lažne invalidske penzije tih godinu dana?5. Da li ćete nam reći koliko trljate ručice od postavljanja rođaka na funkciju većnika?
Ovo vam je već pojašnjeno, ponoviću još jednom: 
Većnika postavlja SKUPŠTINA na predlog gradonačelnika, a nakon dogovora skuštinske većine, a vama hvala što smatrate da imam baš toliku moć da svima navedenima naložim, najpre smenu Keče a potom imenovanje drugog člana veća.
Takođe, i vaš poverenik Zoran Rus je bio saglasan da se imenuje novi većnik za poljoprivredu, a sad se obratite njemu da vam pojasni ..

Niste odgovorili konkretno na pitanje, koliko trljate ručice od svakog posla "svog" većnika? Nije pitanje bilo kako je Radulović postavljen i ko je bio ili nije saglasan. Koliko zemlje je dodeljeno vašem saradniku u Kljajićevu?  Uostalom, IzidaSky, na tvoj poziv da zajedno obiđemo članstvo sam prihvatio još pre tri dana, ali vi ćutite, pa eto da zajedno odemo i do PIO fonda, pa da jednim obilaskom rešite te vaše dileme i zablude...
Teško je propratiti sav vaš animozitet i frustraciju koju lečite na ovom forumu uz saglasnost administratora, pa vas ljubazno molim napišite opet to što ste napisali pre tri dana. 

Taj dokument koji ste okačili ne govori ništa. Ja sam vas doživljavala bistrijom osobom, a sada vidim da ste samo pljuvač sa veliko željom iznude.

poruka menjana pre 9 meseci
IzidaSky
@ Pon, 06.05.2019. 21:30
Kobra:
I šta su to po vama "dezinformacije" ou vezi Vodokanala ?
Da li je bilo i koliko novozaposlenih od preuzimanja Vodokanala od strane Zorana Rusa ?  izvori navode minimum 20 lica, po izboru poverenika !!!
Da li je tačno da je službeno vozilo opel Insignija danonoćno u posedu Zorana Rusa, po kom osnovu i kolikoi su troškovi !

Samo ću vam reći da ste vrlo dezinformisani. A drugo svo poslovanje Vodokanala je kao i poslovanje svakog drugog JKP i Gradske Uprave u skladu sa zakonima, i podležno je revizijama. Ali revizijama stručnih lica, a ne nestručnih lica poput vas penzionera i poljoprivrednika.
IzidaSky
@ Pon, 06.05.2019. 21:35
Taj dokument koji ste okačili ne govori ništa. Ja sam vas doživljavala bistrijom osobom, a sada vidim da ste samo pljuvač sa veliko željom iznude
vama svakako ne, i nije to zbog vas objavljeno, za to ipak treba malo više "šlifa" ...

taj dokument govori kako je rađeno u vreme dok je Benga bio jedan od glavnih ljudi DS u gradu, konkretno kako su finansirali predsedničke izbore te 2012, a vama ako ni to nije dosta, ima toga još, pa i gde su pare završile, a možete i da prošetate do Stapara, imate oči pa se i sami uverite koliko je to "ETNO"...

E sad vidiš IzidaSky, tog i takvog Bengu vi danas i ovih dana ovde tako zdušno branite, serenjate o nekakvom jedinstvu koje su nam takvi doneli, i ono najgore, pružate takvima zaštitu od zakona, lobirajući kod organa i stranke i drugih da se takva pitanja NE POKREĆU...
Šta da se radi, za vas botove 10 miliona proneverenih samo na taj način nije ništa, samo zato što je sad Benga tu sa nama... malo je to bolesna logika, šta da radim...

Meni je važno da prema takvima imam stav, a šta će dalje biti, da li će sns smoći snage da se protiv najezde takvih odbrani ili će postati "sigurna kuća" za bivše lopove i kriminalce, nije više do mene...

Daklem, ako treba još papira gde su pare završile, samo recite...


Samo ću vam reći da ste vrlo dezinformisani. A drugo svo poslovanje Vodokanala je kao i poslovanje svakog drugog JKP i Gradske Uprave u skladu sa zakonima, i podležno je revizijama. Ali revizijama stručnih lica, a ne nestručnih lica poput vas penzionera i poljoprivrednika.
Pa vi nas onda informišite ako smo dezinformisani, odagnajte svaku sumnju po pitanju Vodokanala... eto za početak, pre nego što se dohvatimo Javnih Nabavki, recite nam ovde svima, koliko je novozaposlenih došlo u Vodokanal nakon što je Rus preuzeo kormilo ( i službeni automobil ) od Šljukića, i gde su objavljeni svi ti konkursi ? da li je ta cifra 20 ili više, i koliko novca Vodokanal izdvaja saamo za njihove plate, među kojima si i ti jedna od njih... A šta ti je posao, vidimo ovih dana...

poruka menjana pre 9 meseci
Kobra
@ Uto, 07.05.2019. 00:46
Nekad smo se borili protiv Lazica,Zavisina,Kosanovica,Rusa Vidovica dok su bili perjanice Ds,Sps i ostalih.Danss su oni ti koji vedre i oblace nasom strankom.Starih clanova nema nigde ni u planu za nove iybore.Rusova ekipa je puna afera koje se neresavaju.Jedinstva u stranki nema.A sta reci kolko para odlazi na novi Radnicki i to sto se dele kvote po Mo za utakmice.Bruka i nasilje prema ljudima.
Osnivaci
@ Uto, 07.05.2019. 09:49
Nekad smo se borili protiv Lazica,Zavisina,Kosanovica,Rusa Vidovica dok su bili perjanice Ds,Sps i ostalih.Danss su oni ti koji vedre i oblace nasom strankom.Starih clanova nema nigde ni u planu za nove iybore.Rusova ekipa je puna afera koje se neresavaju.
to je suština, i ne treba da čudi što ovde imamo spodobe poput Crnke, IyideSky, JVC jer su upravo oni deo te ekipe preletača i uvlakača, ili rade po instrukcijama Rusa, Zavišina kako bi prikrili svoje tragove...

Treba zaista biti krajnje beskrupulozan i bezobrazan pa doći u tuđu kuću i praviti reda kao da svet počinje sa njima... 
Ali, velikim delom smo i sami krivi, ćutke smo gledali kako nam se uvlače i šire, bez ikakve provere...
Kobra
@ Uto, 07.05.2019. 11:59
Čitajući koga zmija (ne) spominje, lako je shvatiti i ko ga (ne) plaća!

Uglavnom, kažu ljudi, sića.

20 tisuća mjesečno.Smiley
Nagatomo
@ Uto, 07.05.2019. 15:33
nekad nisi tako pisao Nagatomo,

Da nisi i ti slučajno "preleteo" pa promenio ćurak...

Kobra
@ Uto, 07.05.2019. 18:35
Zanimljiva tema, ali nema konkretnih odgovara postalo je monotono. Mada videcemo sta ce se zbiti do kraja. Kobra ko kanda se pojavio mungos(izidasky) ima neke informacije koliko mozemo da procitamo sad nebi valjalo da tu ima imalo istine, jer bi tvoja borba protiv korupcije pala u vodu. Videcemo do kraja ko ce isterati "istinu na videlo". 
Intex
@ Uto, 07.05.2019. 22:46


Provereno i potvrđeno:
Priča u vezi FK Stanišić je predstavljena višim organima napredne stranke kao projekat koji ima saglasnost uprave i skupštine kluba i u tom slučaju je i dobijena saglasnost stranke da se podrži projekat.

Onog trenutka kad su krenule žalbe najpre  prema APR i ministarstvu Sporta, otkrivena je istina da je skupština FK Stanišića LAŽIRANA. Smiley

Ovo sve potvrđuje da su poverenici lažno informisali svoje pretpostavljene i tako doveli i njih u zabludu, tj. da je sve u vezi transformacije FK Stanišić izraz volje i saglasnosti kluba koji je osvojio viši rang takmičenja. Istina je da to nije istina, da praktično imamo nov klub registrovan na osnovu lažnih papira.

Negde postoji čak i snimak razgovora koji to sve i potvrđuje a Benga je glavni organizator prevare.

Smiley
STIGAO I SNIMAK. ili tačnije, stigao na više adresa
Ajme ljudi, pa zar tako da prevarite toliko ljudi u nizu, od Stanišića pa dalje ! i tako vi zamišljate razvoj sporta - krađom legalnog kluba.
a najzanimljivija je tvrdnja Zavišina da sve to organizuje POLITIKA, I TO BEZ TRUNKE ZADRŠKE I UVIJANJA
sve dosadašnje priče jedne i druge strane bile su bez konkretnih dokaza, ovo je ipak da se ne poveruje šta nam i kako rade ljudi koji rade sa našom decom.

objava snimka USKORO
obican posmatrac
@ Sre, 08.05.2019. 10:29
Prica je jasna ko dan a snimak su mnogi culi.Benga je po nalogu Rusa kupio mesto od Stanisica.Tamo su ostavili rasulo i neslogu.Takodje kolko je prica bahata i podmukla vidi se po tome da Stanisic nie dobijo ni dinara za ovu godinu.
Osnivaci
@ Sre, 08.05.2019. 15:57
Ako mogu da primetim taj žargon Osnivača "vedre i oblače" nije svakako njihov jer u njihovo doba je bilo samo oblačno toliko da stranka sunca nije videla. 
Crnka
@ Čet, 09.05.2019. 12:11
Vidimo kako Kobra svoje neistomišljenike zove spodobama jer ga pitaju škakljiva pitanja a admin istrator na to ostaje nem i dopušta govor mržnje.Neko  gore je naveo činjenicu da se po napadima jasno vidi ko ga ne plaća. On svoje nalogodavce krije kao zmija noge,uostalom nije džaba Kobra 
Crnka
@ Čet, 09.05.2019. 12:16
Ajd valjda će se i taj snimak pojaviti :) Ja prosto ne verujem da postoji...
Barem u transkriptu. 
Doruchkicc i tako to

poruka menjana pre 9 meseci
savamajstor
@ Čet, 09.05.2019. 12:18
savamajstor
Crnka
Bar nisu u svoje redove primili najveci sljam iz DSa I ostalih stranaka.A I gde vam je sad propali gradonacelnik Todorovic I Njegov deka Stanic.A I Vi gde ste sakrili ste se u misije rupe ne smete nista da kazete Rus vas ebe kako stigne.
Bajazit 1
@ Čet, 09.05.2019. 13:12
<<>>
123456789
Odgovor na temu Premeštanje teme