Život > AN: Zbog objave na fejsbuku, direktorka banje kaznila vozača

- Vozač direktorke Banje Junaković, Saša Petrović je, zbog toga što je na Fejsbuku podelio emisiju „Veče sa Ivanom Ivanovićem”, premešten na rad u kotlarnicu (?!). Direktorka mu je, po njegovim rečima, prethodno skrenula pažnju na njegovu objavu na Fejsbuku, naredivši da je izbriše, uz napomenu da, zbog toga, više „ne može očima da ga gleda, jer joj stvara nervozu!”
- Politika me ne zanima, nisam član SNS-a, zbog čega se nisam ni nadao da ću u firmi, na čijem je čelu kadar SNS-a, nešto značajno prosperirati. Više od godinu i po dana Dragana Mrđenov je bila direktorka ustanove u kojoj sam ja bio njen vozač, koji se profesionalno odnosio prema svom poslu i to je sve, započinje svoju ispovest smenjeni vozač Saša Petrović. Nedelju dana nakon što je premešten na rad u kotlarnicu, direktorka ga je, kako kaže, ponovo pozvala na razgovor, opet zbog fejsbuka!
- Ovaj put joj se nije dopalo što sam lajkovao post sugrađanina u kom je kritikovao lokalnu vlast. Drsko me je upitala zašto to radim i da li sam svestan da mi može pocepati rešenje o neplaćenom odsustvu sa posla, koje mi je odobreno nekoliko dana ranije, nastavlja Saša. Nakon što joj je odgovorio da je on svakako prinuđen da ode i da cepanje rešenja ništa neće promeniti, usledila je nova pretnja zbog koje je odlučio da o svemu javno progovori.
- Postavila mi je najmonstruoznije pitanje koje je mogla u tom trenutku, zbog čega sam pukao i rešio sve da presečem. Upitala me je, „zašto ovo radite supruzi Milici? Vi znate gde ona radi...” i preteći dodala „Ne terajte me da sad okrenem jedan broj”, aludirajući na svu svoju moć da može da nam uništi život. Tog trenutka sam, naprosto, poludeo. Ni sam ne znam kako sam se suzdržao i, bez reči, izašao na vrata uz njenu opasku da je „ne teram da mi pokaže koliko je moćna”, rezigniran je Petrović i dodaje da je pretnja izrečena na račun njegove supruge, kap koja je prelila čašu, zbog čega se odlučio da sve iznese u javnost - dalje na sajtu Apatinskih novina (Jasmina Miljuš).
savamajstor
@ Pon, 04.03.2019. 22:54
savamajstor
Foto 35190 Saopštenje UG Bez straha Apatin: 
- Ne smemo dozvoliti da ikome bude uskraćeno pravo na rad, da trpi mobing zbog prava na slobodno mišljenje, koje je definisano Ustavom. UG „Bez straha” će Saši Petroviću pružiti maksimalnu podršku i svaku vrstu pomoć kako bi zaštitio svoja prava. Takođe, nedopustivo je da direktorica da pretnjama uvlači u problem članove Sašine porodice. Ovo nije prvi slučaj ovakvog ponašanja, direktorice koja je dovedena kao i mnogi SNS kadrovi, te ćemo protiv direktorice Banje Junaković u narednom periodu preduzeti određene korake. Da nam se ovakve stvari ne bi dešavale, potrebno je da u što većem broju izadjemo na ulice i jasno im poručimo da ih se ne plašimo. Ovo se mora zaustaviti. Juče je to bila Marija, danas Saša, a sutra to može biti bilo ko od nas - piše u dopisu UG Bez straha. 
savamajstor
@ Pon, 04.03.2019. 23:02
savamajstor
G.Mrđenov ima problem što mora na svaki način da prikrije svoja primanja u banji Junaković, koja su poprilična, pa to usput radi i nametanjem strogoće, pa i pozivanjem na pripadnost SNS, što je posebno nedopustivo i suprotno politici SNS...

Svaka zloupotreba i pozivanje na SNS samo je odraz nemoći i lične nesposobnosti... nedopustivo ponašanje...


Kobra
@ Uto, 05.03.2019. 11:36
Protest u Apatinu, premeštaj na niže radno mesto zbog objave na Fejsbuku - prilog TV N1
savamajstor
@ Sre, 13.03.2019. 04:22
savamajstor
zbog janosti, direktorica Mrđenov, ne sme i nema pravo da beži od javnosti, da ne odgovara na pitanja novinara i predstavnika javnih glasila, iz prostog razloga što se nalazi na čelu jedne JAVNE ustanove, i to ustanove koja pruža određene medicinske usluge rehabilitacije...
Eventualni poremećeni međuljudski odnosi unutar ove Javne ustanove predstavljaju informacije koje su legitiman predmet interesovanja javnosti, i dr. Mrđenov oko toga nema pravo izbora, niti se može ponašati kao da se radi o privatnoj firmi...

Dr. Mrđenov, ne sme da se krije iza imena stranke i tako u celu priču uvlači SNS...
Kobra
@ Čet, 14.03.2019. 11:23
Odgovor na temu Premeštanje teme