Politika > Gradonačelnica obmanjuje javnost, propalo 550 radnih mesta!!!

<<
12345
      Dobro veče želim,Vi gospodo zaboraviste da je tema ovde gradonačelnica i njena "svita" koja poteraše sve investitore iz Sombora !  
Razumem Vas što podkačite i sve koji su na ovaj ili onaj način deo te nesposobne vlasti grada Sombora,ali zaboravljate da su skoro svi isti već navedeni deceniju na istoj vlasti u ovoj ili onoj političkoj majici !Pa dokle ?

dragan knezevic
@ Uto, 12.03.2019. 22:12
Slayem se sa tobom da politicari menjaju majice ko carape i da tako nesto najvise kosta gradjane.Pryi primer su ti tvoji mentori Benga i Rus.A ti staparac kada budes nesto o njima napiso pohvalno ili ne onda mogu reci da si neutralan.Ovako deluje da ti je ot tog dvojca obecana rehabilitacija da pises protv gradonacelnice.
Osnivaci
@ Sre, 13.03.2019. 16:39
Evo javno da se izjasnim da o Rus mogu sledeće izneti kao činjenicu.Beše to pre nekih četiri pet godina,tačnije predzadnji izbori na svim nivoima.Tada smo imali promociju mi MO SNS Stapar i zajednička lista SPS i JS koju je predvodio polupismeni Rus.I kažem pozvao sam ga pred naš stand te mu pružio pristupnicu...znate li šta mi je odgovorio....citat "ni lud to neću podpisati" ...pa evo koristim priliku pitati ga kada je bio lud tada ili sada ???
Čekamo njegovu "crnu" da se izjasni šta je njegov odgovor ???  
dragan knezevic
@ Sre, 13.03.2019. 19:19
Osnivaci: Slayem se sa tobom da politicari menjaju majice ko carape i da tako nesto najvise kosta gradjane.Pryi primer su ti tvoji mentori Benga i Rus.A ti staparac kada budes nesto o njima napiso pohvalno ili ne onda mogu reci da si neutralan.Ovako deluje da ti je ot tog dvojca obecana rehabilitacija da pises protv gradonacelnice.


Vidite moj deo ih se odričem svih a posebno navedenog dvojca,oni meni nikada ne mogu biti ni u društvu a kamo li mentori!Za tako nešto je potrebno imati integritet i intelekt da bi to prosto bilo u opciji !!!dragan knezevic
@ Sre, 13.03.2019. 19:23
dragan knezevic: Evo javno da se izjasnim da o Rus mogu sledeće izneti kao činjenicu.Beše to pre nekih četiri pet godina,tačnije predzadnji izbori na svim nivoima.Tada smo imali promociju mi MO SNS Stapar i zajednička lista SPS i JS koju je predvodio polupismeni Rus.I kažem pozvao sam ga pred naš stand te mu pružio pristupnicu...znate li šta mi je odgovorio....citat "ni lud to neću podpisati" ...pa evo koristim priliku pitati ga kada je bio lud tada ili sada ???
Čekamo njegovu "crnu" da se izjasni šta je njegov odgovor ???  
bar do sada, nismo imali jasniju sliku ili stav po pitanju, ko je čiji, ko za koga radi ili čiji je ko exponet... uz to, Dragan Knežević to jasno navodi pod punim imenom, što je bitno drugačije od Crnke, Malog Muse i sličnih...
Dakle, sad i od strane bivšeg člana SNS, ali ne samo od njega, imamo potvrdu u kolikoj meri je angažovanje Rusa, Benge i ostalih preletača, ustvari bio ishitren i nedovoljno odmeren korak za lokalni SNS... jer, bukvalno predati u ruke ceo grad neproverenim pojedincima nesumnjivo ima svoje posledice...
Kobra
@ Čet, 14.03.2019. 10:42
Pošto Sava svemoćni i samoprozvani demokrata briše moje postove ponoviću pitanje za gospodina Kobru. Kako ste namestili brata za člana Gradskog veća za poljoprivredu u cilju reketiranja poljoprivrednika u vidu zanata a sve to da bi obojica lično ostvarili protivpravnu dobit?
Crnka
@ Čet, 14.03.2019. 19:07
Bas lepo Kneyevicu da se u necemu slazemo a to je da doticna gospota ne valhjaju nista i iy dana u dan narusavaju ugled citavog SNS.Smatram da postoi malo nas istinskih i iskrenih iyvornih Sns koji zele da rade po programu stranke.Neyadovoljstvo je sve vece.
Osnivaci
@ Čet, 14.03.2019. 19:44
Crnka: Pošto Sava svemoćni i samoprozvani demokrata briše moje postove ponoviću pitanje za gospodina Kobru. Kako ste namestili brata za člana Gradskog veća za poljoprivredu u cilju reketiranja poljoprivrednika u vidu zanata a sve to da bi obojica lično ostvarili protivpravnu dobit?
Zamolicemo Savu i redakciju SOinfa da ne uklanjaju komentare, osim naravno kad pominjete i vređate porodicu, decu naročito, jer u svom očaju Crnka, ti i tvoje društvo usled nedostatka argumenata, sve češće posežete za tim najnižim pokušajima uvreda i diskreditacije... to valjda po pravilu, manjak argumenata - višak agresije i bezobrazluka...

a na tvoj komentar ili pitanje, šta već, samo iskreno žaljenje zbog stanja u kom se nalaziš... želim ti brz oporavak

Kobra
@ Čet, 14.03.2019. 21:51
Osnivaci: Bas lepo Kneyevicu da se u necemu slazemo a to je da doticna gospota ne valhjaju nista i iy dana u dan narusavaju ugled citavog SNS.Smatram da postoi malo nas istinskih i iskrenih iyvornih Sns koji zele da rade po programu stranke.Neyadovoljstvo je sve vece.
Iskreno nemam problem da neko pređe ako mu je to stranka omogućila i pružila tu mogućnost,ali ako mu je pružena i politička moć a on i nakon nekoliko godina ima minus rezultat pa uz sve to IZGUBI I PROTOKOL O SARADNJI......
E onda postavljam pitanje kolika je njihova vrednost,ta vrenost nije ni NULA već duboki MINUS

dragan knezevic
@ Pet, 15.03.2019. 06:41
<<
12345
Odgovor na temu Premeštanje teme