Sport > Stolice iz Stanišića KUPLJENE sa "Marakane" gde nestadoše preko noći?!

Preko 700 stolica sa severne tribine našeg najvećeg stadiona "Rajko Mitić" KUPLJENIH od strane jednog privatnika iz Stanišića donete su oktobra 2017. godine u to mesto da se postave na tribine seoskog stadiona. Letošnjom krađom kluba od strane somborskih SNS poverenika obećavane su kule i gradovi, te nadgradnja, te izgradnja... "tresla gora rodio se miš"! Da se zamažu oči postavljeno je oko 250-300 stolica na tribine i ono sad ne izgleda na ništa! Pola tribina ima stolice, pola nema. Zbog toga je i KUPLJENO 700 stolica jer je toliki kapacitet tribine u Stanišiću.

Ovo je još jedna neviđena bahatost opštinskog čelnika koji je "donirao" stolice FK "Aleksa Šantić" a sa istim nema nikakvih dodirnih tačaka, niti je učestvovao u nabavci istih!!
Furešt
@ Pet, 07.12.2018. 10:31
Furešt
Zašto stvari ne nazvati pravim imenom,lice koje je naredilo da se stolice "transferiraju" u Al'.Šantić je po kuloarskim pričama Boris Bulović,inače da ironija bude veća stanišićanin po rođenju.Dotični gospodin inače zam.gradonačelnika u opštini Sombor,pitaj Boga kog resora jer ih ima xy,je samoinicijativno naredio stranačkim poslušnicima da stolice odnesu u Al'.Šantić.Pitamo se odakle tolika bahatost i bezobzirnost,u mesto da se sve stolice montiraju na tribine stadiona u Stanišiću,deo volšebno "preko noći" završava na tribinama stadiona u Al'.Šantiću."Gospodo", ne želimo da "stranačke poene" ubirate "preko naših leđa",nije Vam to "babo ostavio u amanet"
ministry of sound
@ Pet, 07.12.2018. 13:42
ministry of sound
Nista cudno od njega.Tipican uvlakac koji ce sve prodati radi sopstvenog interesa.Cudim se Gradonacelnici da  moze da trpi takve prevtrljivce I lazove.A uskoro pa paSmiley tamo gde mu je I mesto.A sa njim u paketu I pcelica.
Bajazit 1
@ Pet, 07.12.2018. 23:21
mislis na "pcelicu" koja je stucala u prisustvu poverenikaSmiley
srbijamonarhija
@ Sub, 08.12.2018. 13:37
ministry of sound:  Boris Bulović,inače da ironija bude veća stanišićanin po rođenju.Dotični gospodin inače zam.gradonačelnika u opštini Sombor,
човек о којем пишете није заменик градоначалника већ помочник. наизглед да и нема разлике, али ипак има јер градоначелника и заменика бира скупштина док помоћнике поставља па и разрешава  сам градоначелник,
ово само да не буде забуне,

poruka menjana pre 5 meseci
panda
@ Sub, 08.12.2018. 23:28
Poverenik na ledu je glavni organizator svega. Čudno u svemu tome oko ovih dešavanja što Kobra ćuti?
lepi džoni
@ Ned, 09.12.2018. 08:22
Kakve budalaštine se ovde mogu pročitati pa to je strašno. Ko još veruje u informacije lepog dzonija i sličnih anonimusa koji samo sede i smišljaju laži!?
JVC
@ Ned, 09.12.2018. 09:30
Nisu tu samo u pitanju stolice,to je najmanji problem. Mislim da su veći problemi oko afere "Hlorogen" za koji su lideri POKS-a Žika i Vlada uzeli masnu proviziju dok isti taj Hlorogen nije nikad stigao do JKP Vodokanal. Da ne pričamo o aferi "Polovni kamioni" u  JKP Čistoćia gde su se dotični uz tadašnjeg direktora i člana SPO-a a sada člana SNS-a Pajića debelo ugradili u cifru od 100.000 evra. Savez za Srbiju ne želi da se ovakve pljačke  i malverzacije gurnu pod tepih. Na republici svi duvaju u istu tikvu to je činjenica a jedino je SZS prava opozicija,sve ostalo je prevara.
Savez za Srbiju
@ Ned, 09.12.2018. 10:13
ha ha ha "savez za Srbiju", opozicija malo žešća od kisele vode.
JVC
@ Ned, 09.12.2018. 10:26
JVC ni sam ne veruješ u poverenika ali ga se još uvek bojiš jer te plaća. Samo takav polumozgan kao što je dotični može da traži onako 5 miliona od Latasa za kuću na friškom placu.
lepi džoni
@ Ned, 09.12.2018. 12:40
Samo polumozgan kao ti može da ukrade flašu pića iz radnje kao i par kilograma bakra iz EV.
JVC
@ Ned, 09.12.2018. 13:10
lepi džoni: Poverenik na ledu je glavni organizator svega. Čudno u svemu tome oko ovih dešavanja što Kobra ćuti?
po tom pitanju Kobra je svoje rekao odavno, i šta mislim o celoj priči oko FK Stanišić, i koliko sve to nije u redu i nije fer ponajpre prema svima onima koji su svojim znojem izborili titulu, ali i svima onima koji su pružali pomoć i podršku Stanišiću...

PS: ne zaboravite Zavišina, jer ova priča bez njega nema smisla...
Kobra
@ Ned, 09.12.2018. 17:06
Slažem se ne treba njega preskočiti i kada se vratimo na vlast on i svi ostali preletačevići su prvi, a onda ide plejada lopova i secikesa iz tvoje stranke.
lepi džoni
@ Ned, 09.12.2018. 19:44
Zavišin i ostali vajni "sportski radnici" su samo oruđe i "servis" aktuelnih baja,odrađuju "zadatke",najobičnije "podguzne muve",spremni na sve za "krajcaru od gospodara",dovoljno je videti cifru namenjenu sportu za sledeću fiskalnu godinu,i bolesne planove Radničkog SNS,nadam se da ostali klubovi imaju "kičmu" i da će reći svoje mišljenje kad im uskrate očekivana sredstva,"uštinuti" kulturu i seoske mesne zajednice da bi se namirila "aktuelna kamarila" i njihovi bolesni sportski projekti je odraz bahatosti i bezobzirnosti.
ministry of sound
@ Ned, 09.12.2018. 21:09
ministry of sound
Odgovor na temu Premeštanje teme