Život > Psihozon: Besplatna edukativno-interaktivna radionica

Foto 19894- Događaj će biti upriličen u subotu, 24. novembra u periodu od 12 do 13:30 u MZ Crvenka (Treći reon), Konjovićeva 1. Radionica je namenjena deci starijeg predškolskog uzrasta i mlađeg osnovnoškolskog uzrasta, svim roditeljima/starateljima/hraniteljima, i svima koji se na neki način bave vaspitanjem dece. Učešće na radioniciama je Besplatno, a prijava obavezna. Informacije se mogu dobiti telefono: 064/538 3 438 ili putem imejla: psihozonsombor@yahoo.com, odnosno fb/psihozon. Autori i voditelji radionicabiće psiholozi sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, mladima i odraslima. 
O radionici za decu: Reč je o razvojnoj radionici za decu koja je namenjena svoj deci starijeg predškolskog i deci mlađeg osnovnoškolskog uzrasta, uključujući i decu sa razvojnim problemima. Radionica je koncipirana tako da daje doprinos dečjem razvoju, intelektualnom, emocionalnom, socijalnom, odnosno, psihološkom razvoju uopšte. Na radionici će se koristiti razvojne edukativne igračke, među kojima su i taktilne igračke, igračke koje doprinose razvoju motorike, mozgalice, razne didaktičke igračke i Montessori materijali. Među igračkama su i one koje su nosioci priznanja „Dobra igračka”, koje posebno doprinose dečjem razvoju. 
O radionici za roditelje: Reč je o edukativno-interaktivnoj radionici za roditelje/staratelje/hranitelje, i za sve one koji se na neki način bave vaspitanjem dece.Stoga je namenjena i bakama, dekama, vaspitačima, nastavnicima, stručnim saradnicima i svima koji su zainteresovani za razvoj deteta.Na radionici će se obraditi značajne teme koje se tiču psihologije roditeljstva. Radionice su koncipirane tako da se održavaju istovremeno, te se na jednoj strani deca druže, igraju i uče zajedno sa svojim vršnjacima, a na drugoj roditelji edukuju o važnim pitanjima u oblasti psihologije roditeljstva, vaspitanja i dečjeg razvoja. Realizaciju ovih aktivnosti je podržao Grad Sombor u okviru Programa za decu.Dođite da zajedno učimo, družimo se, razmenimo znanja i iskustva i zajedno radimo i razvijamo se - piše u pozivu UG Psihozon. 
savamajstor
@ Pet, 23.11.2018. 01:29
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme