Život > PU Sombor: Petnaestoro povređenih u saobraćaju

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 13 vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. U opštini Kula evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
Napisana 54 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 273 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja - piše u izveštaju Policijske uprave Sombor.
savamajstor
@ Sre, 08.08.2018. 00:34
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme