Život > PU Sombor: Sedam udesa, osmoro povređenih

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i jedna osoba lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača. U opštini Kula nisu evidentirane saobraćajne nezgode.
Napisana 52 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 284 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja - piše u izveštaju Policijske uprave Sombor.
savamajstor
@ Sre, 25.07.2018. 01:41
savamajstor
Odgovor na temu Premeštanje teme