Život > Gradski bazen van funkcije - netačno objavljeno saopštenje za javnost

Gradski bazen u Somboru ima tehničkih problema, ali ono što je objavljeno u prilogu vesti, ne odgovara stvarnoj prirodi problema, ili preciznije, javnosti nije predočena PUNA i istinita informacija o uzroku problema na gradskom bazenu, kao ni merama koje će biti, ili se preduzimaju radi sanacije dela bazena.

Obzirom da se radi o objektu od javnog značaja kojim posredno upravlja grad, te da su oni koji upravljaju objektom itekako u obavezi da vode računa o bezbednosti i zdravlju kupača, SC Soko mora da pruži punu informaciju o svemu šta se događa na objektu gradskog bazena.

U dole objavljenoj vesti, koja je objavljena na SOinfu, navodi se, da je problem POD koritom bazena, što svakako nije potpuna i do kraja tačna informacija.

Radovi na bazenu Bazen narednih dana neće biti u funkciji. Foto 25417- Obaveštavamo građane da zbog tehničkog kvara, Otvoreni gradski bazen neće biti u funkciji narednih dana. Sportski centar Soko radi intenzivno na uklanjaju nastalog problema i blagovremeno će obavestiti građane o početku rada bazena - saopšteno je iz SC Soko. 
Problemi su nastali pod koritom bazena, a kako se očekuje, sanacija bi trebalo da bude završena najkasnije do petka. Već za vikend bazen bi trebalo da radi u punom kapacitetu.

BEZBEDNOST građana na prvom mestu SmileySmileySmileySmiley

Kobra
@ Čet, 19.07.2018. 10:22
Odgovor na temu Premeštanje teme