Život > PU Sombor: Neprilagođena brzina najčešći uzrok udesa

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede. Sedam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. 
Napisano 64 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 334 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina - piše u izveštaju PU Sombor. 
savamajstor
@ Uto, 05.06.2018. 01:32
savamajstor
Građanski front Sombor postavlja pitanje: zašto se ne vrši snimanje brzine u delovima gde su dečija obdaništa-zabavišta i škole gde se MORA voziti 30km na sat,kružni tokovi (žmigavac za iskljucenje iz kružnog je tema za sebe), bitno je kažnjavati bicikliste na glavnjaku oni su najveca pretnja (ne opravdavamo vožnju glavnjakom samo je primer).
eči
@ Uto, 05.06.2018. 06:59
Odgovor na temu Premeštanje teme