Politika > ГОРКА ПИЛУЛА СОМБОРСКИХ НАПРЕДЊАКА

>>
1234
да све није баш тако како се овде на форуму може прочитати у вези са сменама у Чистоћи, преласком одборника ПОКС у СНС јасно је кад видимо како се све то одвија у стварности. овде ништа није логично, да се мења директор који је тек пришао већини која о његовој смени одлучује а да место његово добија ПОКС који скоро и да нема више представника у скупштини. А онда следи логично питање, како је то могуће и шта ту у целој драми недостаје и зашто је наслов теме такав, ГОРКА пилула за Сомборски СНС ?
План Сомборских напредњака био је јасан, да се растури ПОКС и све је ишло у том правцу, али је уследио ШОК, Жика успева да договори тамо где треба ( неки извори кажу да је то само привремено )  а Сомборски напредњаци добијају задатак да се повинују и прогутају горки лист, што и гледамо ових дана. агутају га сви одреда, повереници, одборници, функционери.

Ситуација је сложена, локални напредњаци су добили лекцију а Жика, који је пре Николе договорио прелазак у снс својих одборника тренутно и како само изгледа, добио је овај дуел.
Двострука игра Жике, једна у бг а сасвим другачија овде у со могла би резултирати коначном победом овде и његовим постављењем за једног од нових повереника или његовим губитком позиција које је привремено обезбедио.
За своју игру овде у сомбору Жика је имао сараднике а то се јасно примешује по жестини којом се ишло према напредњацима, а колико је Жика успео да остане неопажен као неко ко вуче конце, показаће наредно време.

Како год да буде, сомборски напредњаци су попили горку пилулу јер њихов план није био то што се догађа данас, а још мање да враћају ПОКС када су га скоро већ победили и скоро демонтирали.

panda
@ Čet, 17.05.2018. 09:15
покушајте да коментаришете тему а једни друге почастите кад се сретнете у граду. осим ако желите да и ова тема буде брисана.
panda
@ Čet, 17.05.2018. 10:20
Cab driver: panda
Kako komentarišeš to što je DJB pohvalio izbor Sekulića (Marjanović), a Milanko (složno demokratski) rad Zorana Rusa?
просто, Марјановић је похвалио Секулића из само једног разлога и то због оне пријаве коју је ДЈБ поднео против Пајића и Опачића. Марјановић ће то радити увек кад то њему одговара а не због неких принципа. а Миланко ми није јасан, он кажеда  хвали Руса јер добро ради на штету напредњака. па у целини то може да буде добро за град из угла демократа.
panda
@ Čet, 17.05.2018. 10:26
To kako ko radi vidi se porezultatima izbora za Savete MZ. Nesto se ne secam da je Dunja kandidovala ili ostvarila bilo kakav rezultat. Sve izbore za Savete MZ je dobila SNS,nijedna stranka osim manjinskih u pojedinim sredinama,nema ni jednog clana Saveta. Prema tome se jasno vidi ko radi u korist a ko na stetu stranaka koje vodi. Srecom pa su gradjani pokazali zrelost za razliku od nekih.
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 10:44
Milan Radonjić
panda
Svaka čast na odgovoru. Za Marjanovića sam očekivao da ćeš to napisati, čak si ga malo i začinio sa ovim da nema principa (sviđa mi se taj deo), a za Milanka sam se baš pitao šta ćeš reći. Šta ako ti kažem da su Milanko i Rus dobri drugari koji zajedno organizuju odlaske na utakmice službenim kolima vodokanala?
Cab driver
@ Čet, 17.05.2018. 10:44
Prokicu, ja verujem da se tebi prividjaju svi koji su daleko intelektualno iznad tebe,malo malo pa vidis Rusa, a od rusa kao manjine u Rusko srpskom pokretu ni traga ni glasa. 
Klasican manipulant Cab driver, naravno u tvoje bajke niko vise ne veruje.
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 10:59
Milan Radonjić
Cab driver: panda
Svaka čast na odgovoru. Za Marjanovića sam očekivao da ćeš to napisati, čak si ga malo i začinio sa ovim da nema principa (sviđa mi se taj deo), a za Milanka sam se baš pitao šta ćeš reći. Šta ako ti kažem da su Milanko i Rus dobri drugari koji zajedno organizuju odlaske na utakmice službenim kolima vodokanala?
ништа у вези Миланка нисам сигуран да Миланку треба превоз поред свог возног парка за разлику од неких који немају ни тротинет а сад лупају месчно по један ауто, могуће неискуство или алкохол, ко би то знао.
све се слаже како сам предходно написао Миланко је уверен да Рус ради добро на штету напредњака.
panda
@ Čet, 17.05.2018. 11:13
Milan Radonjić: To kako ko radi vidi se porezultatima izbora za Savete MZ. Nesto se ne secam da je Dunja kandidovala ili ostvarila bilo kakav rezultat. Sve izbore za Savete MZ je dobila SNS,nijedna stranka osim manjinskih u pojedinim sredinama,nema ni jednog clana Saveta. Prema tome se jasno vidi ko radi u korist a ko na stetu stranaka koje vodi. Srecom pa su gradjani pokazali zrelost za razliku od nekih.
Milane, ne mogu da odolim, znaš da su MZ moja specijalnost...
to što sada imamo u mojoj MZ, Kljajićevo, najmanje je SNS, čak u ključnim tačkama Savet MZ Kljajićevo radi dijametralno suprotno od politike SNS... jedva da se skupi polovina članova da se ponešto izglasa, mahom na štetu i građana i SNS, a već nekoliko članova Saveta sve sa predsednikom na čelu otvoreno zastupa stavove protiv SNS... ne treba da čudi, ti pojedinci nikad nisu ni bili članovi sns, a kako ih je Stanić i na čuju preporuku stavio na listu, to bi trebalo njega pitati.

Dakle, u slučaju Kljajićeva, SNS nema nikakvu kontrolu na radom Savete iako svi vi mislite da je tamo 11:0, jer da ima ne bismo imali uzimanje para od građana za javnu rasvetu, sve nabavke bez javnog oglašavanja, sakrivanje radne mašine samo da ne bi radila i kako bi se SNS pokazao kao nesposobnim da rešava komunalne probleme.
O tokovima novca, bespravnoj gradnji bez izvođača radova, bez projekta i saglasnosti ne bih više trošio prostora.
Eto, u Kljajićevu imate sve samo ne SNS, ili onaj SNS kakvim se predstavlja građanima...
Kobra
@ Čet, 17.05.2018. 11:27
Zmijice kao i obično pišeš laži.
JVC
@ Čet, 17.05.2018. 11:34
cek cek cek
Kobra je clan sns-a , a vi ovde pisete da on laze, a vi ne ?!!!?

Koji je tu sad sns u pravu !!!???

Zabrazliku od botova, Kobra iznosi prave i stvarne dokaze! Oko Kljajicevea ne bih da komentarisem, pocev od bazena ....svaka rec je suvisna :)

poruka menjana pre 1 godinu
muzUcrnom
@ Čet, 17.05.2018. 11:47
Koliko ja znam bazen u Kljajicevu jedan od najuredjenijih u okrugu,ne znam sta ti tu smeta covece u crnini? 

Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 11:54
Milan Radonjić
Ako vec govorite o SNS-u u kontekstu aktuelnog poverenika onda morate imati na umu da je poverenik u periodu kada su bili izbori za Savet MZ Kljajicevo bio gospodin Stanic. Ne mozete da stavljate na teret nekome neciji tudji izbor. 
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 12:01
Milan Radonjić
Bas lepo pisete ovde kobrice i prokicu,zato sto samo lazete zato i jeste tu gde jeste,nigde.
JVC
@ Čet, 17.05.2018. 12:32
JVC: Zmijice kao i obično pišeš laži.
slepac... prošetaj do kuglane i uveri se sam, šta ja ima da te ubeđujem ili lažem...

Pročitaj izveštaj budžetske kontrole koja je urađena po nalogu Gradonačelnice, pa nam javi ako pronađeš bilo šta da je urađeno po zakonu, pa čak ni obračun zarada nije kako treba, ostalo da ne ponavljam.

Pronađi mi mesto u Srbiji gde je od građana naplaćivana gradnja javne rasvete, pa nam takođe javi.

Potraži odgovor od tih 11 članova SNS, zašto su već skoro godinu dana sakrili traktor umesto da radi i rešava komunalne probleme.

A onda sve to potraži, gde se to nalazi u programu SNS, mislim na takav rad i domaćinsko raspolaganje sredstvima, pa nam takođe javi.
Nema to sve blage veze sa onim što zastupa rukovodstvo SNS, a jedino pitanje na koje još nemamo odgovor, zna li uopšte rukovodstvo šta mu rade lokalni predstavnici, koliko i kako predstavljaju ono što je program SNS za lokalne sredine...


Milan Radonjić
Ako vec govorite o SNS-u u kontekstu aktuelnog poverenika onda morate imati na umu da je poverenik u periodu kada su bili izbori za Savet MZ Kljajicevo bio gospodin Stanic. Ne mozete da stavljate na teret nekome neciji tudji izbor. 

Milan Radonjić
Ako ti nije problem pročitaj još jednom šta je napisano, a napisano je sledeće:
""" ne treba da čudi, ti pojedinci nikad nisu ni bili članovi sns, a kako ih je Stanić i na čuju preporuku stavio na listu, to bi trebalo njega pitati."""

Dakle, jasno i glasno, Stanić je taj koji je po nečijoj preporuci odredio ko će u Savet, a problem sadašnjeg poverenika može biti u tome što ne rešava evidentne probleme i kršenje zakona.
Ko ima pravo da ćuti i prelazi preko toga da članovi Saveta sa poverenicom na čelu svesno ćute na zloupotrebe jednog među njima, znajući pritom da je od građana Jagnjeva naplaćivano postavljanje javne rasvete... onaj ko nije platio, pred salašem i ne svetli...

Ja se eto, od ovakvih rabota članova SNS ograđujem, jer to i nije politika SNS... ako vi mislite da negde grešim, pokrenite proceduru da me se rešite, baš kao što sam i ja pokrenuo proceduru da se SNS izjasni o njihovom radu. 

Ajmo JVC iznova, da vidimo ko laže a ko iznosi činjenice... poruka menjana pre 1 godinu
Kobra
@ Čet, 17.05.2018. 16:19
Kobra, ako bilo ko krsi zakon on za to treba da odgovara pravosudju i policiji. Oko ovoga se mozemo sloziti. Nije poverenik taj koji treba da utvrdjuje krsenje zakona vec sud i policija. Clanove saveta MZ Kljajicevo i o njima ne mogu suditi.
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 16:51
Milan Radonjić
Poverenik, u ovom slučaju govorimo o poverenici SNS u Kljajićevu, Nadi Mandić, koja je i član Saveta MZ, pa još i poslanik skupštine AP Vojvodine, vrlo dobro zna za ovaj slučaj uzimanja novca od građana Kljajićeva kao i sve druge slučajeve u kojima je i sama učestvovala, i ona je pre svih nas MORALA da pokrene proceduru pred organima stranke zbog zloupotrebe.
Umesto toga, imamo stanje da žena jednostavno o tome ćuti, svesno zataškava, okreće glavu od evidentnog problema.

a to ne ide, to nije u skladu sa onim što javno govori predsednik stranke pozivajući sve lokalne funkcionere da dosledno sprovode odluke organa SNS.

I šta mi sad ovde imamo, šta se sad pravimo grbavi i kao foliramo da ne primećujemo nešto o čemu bruji celo selo... 
Na šta to liči, građanima obećati javnu rasvetu, u kampanji sve to podvući imenom predsednika stranke, a onda  to lepo od građana naplatiti i staviti u džep...


Ma sjajno, takva vrsta podrške Vučiću uveren sam najmanje je potrebna...
Kobra
@ Čet, 17.05.2018. 17:10
Gradjanima niko ne brani da prijave neregularnosti. Dakle,i Vi i bilo koji drugi gradjanin Kljajiceva je mogao i moze da krsenje zakona prijavi sudu ili policiji. Kao sto imate pravo da kritikujete imate i pravo da prijavite bilo kakav prekrsaj ako smatrate da se desio,a na sudu i policiji je da to utvrdi. Organi stranke nisu pravosudni organi.
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 17:24
Milan Radonjić
Prosto ne mogu da verujem da zivm u Srbiji gde su sve same postenjacine.
Da li ti Kobrinjo furas cist obraz?
Intex
@ Čet, 17.05.2018. 17:41
Milan Radonjić: Gradjanima niko ne brani da prijave neregularnosti. Dakle,i Vi i bilo koji drugi gradjanin Kljajiceva je mogao i moze da krsenje zakona prijavi sudu ili policiji. Kao sto imate pravo da kritikujete imate i pravo da prijavite bilo kakav prekrsaj ako smatrate da se desio,a na sudu i policiji je da to utvrdi. Organi stranke nisu pravosudni organi.
Milane, bolje da ne pišeš ovakve gluposti... šta se to, i gde prijavljuje SUDU !!!
šta to znači, da poslanik u skupštini ili član Saveta može i ima pravo da gleda i saučestvuje u prevarama, i da ga to ne obavezuje da poštuje zakon. !!!!
Pa ko je na kraju krajeva pozvaniji i obavezniji da štiti zakon, neko ko je na funkciji i plaćen za to što radi, ili ja kao običan građanin...
Sluša li iko od Vas ovde šta poručuje Vučić i kakave su njegove poruke...

Još te jednom zamoljavam, ne blamiraj se...
Kobra
@ Čet, 17.05.2018. 17:53
Zakon stite sudovi Kobra,bas zato sto niko nema pravo da krsi odredbe zakona,za svako krsenje zakona je nadlezan sud. Npr ja napravim prekrsaj pa sam sebe prijavim, to nisam video nigde u svetu. Svagde su sud i policija zaduzeni r  esavanje zloupotrebe.
Zasto ti Kobra nisi prijavio takve radnje (ako uopste postoje)? 
Ako vec imas dokaze. Ako ih nemas onda su sve prazne price. 
Milan Radonjić
@ Čet, 17.05.2018. 18:16
Milan Radonjić
>>
1234
Odgovor na temu Premeštanje teme