Život > Evo gvožđara !

Pitam se postoji li neka tačka u zakonu o remećenju javnog reda i MIRA koja obuhvata ovu nepreglednu gomilu ''majstora đvožđara'' i njihovo neljudsko ozvučenje ? 

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley SmileySmileySmileySmileySmileySmileySmiley
Art Amon Ra
@ Uto, 10.04.2018. 15:00
Art Amon Ra
кад сте већ код тачака закона мене би занимала тачка која дозвољава оно што се данас могло видети широм града. пут ме наведе данас до града, гледам у оне силне гомиле смећа испред скоро сваке куће. Па шта је то драги Сомборци, шта то радите од зеленог града, зар је то једини начин да се отарасите непотребног.
Нисам могао да верујем својим очима а ево тражим има ли игде сличан пример, верујте да је тешко пронаћи га. мени је ово горе од свих гвозђара и свих њихових озвучених камиона
panda
@ Uto, 10.04.2018. 20:50
Fascinantno je u toj priči kako ljudi uspevaju da sakupe toliko smeća za godinu dana. Jer , koliko ja znam 'mesec čistoće' se organizuje svake godine... 
A posledice i tragovi tog uklanjanja se vide bar još mesec dana posle.
Art Amon Ra
@ Sre, 11.04.2018. 07:37
Art Amon Ra
мени је за разлику од вас фасцинантно (под наводницима подразумева се) на какав начин град као град и сва његова комунална педузећа организују такав вид и начин одлагања свакојаког отпада. то се ретко где може видети а убеђен сам да многи такво одлагање на зеленим површинама, па било то и на само један дан, никако не би разматрали као начин.
Жалосно и јадно је било посматрати те раднике како ручно прикупљају сав тај отпад док камиони сво време раде у месту. као неко ко нема појма о збрињавању комуналног и сваког другог отпада никад ми неби пало на ум да организујем нешто тако као што је месец чистоће у Сомбору. ако се то уопште тако и може назвати.
Да ли је неко размишљао о туристима који посећују Сомбор, који долазе опчињени сликама зеленила, па их дочека овако нешто.

Sombor danas (2).jpg Sombor danas (5).jpg Sombor danas.jpg Sombor danas (4).jpg Sombor danas (3).jpg Sombor danas..jpg
panda
@ Sre, 11.04.2018. 09:50
To ćeš još i biti sklonjeno, pre ili posle. Nadajmo se samo da neće baš previše turista to videti.
Ali „majstori gvožđari” ostaju do jeseni ...
A ja baš volim da dremnem posle ručka, kad je prilika. No, dok su oni tu - nema prilike. 
Art Amon Ra
@ Sre, 11.04.2018. 09:58
Art Amon Ra
Odgovor na temu Premeštanje teme