Politika > Komunalna inspekcija i policija obilazi Somborska sela !!

Pred prolećna akcija gradskog odelenja komunalne inspekcije i policije, bar po nezvaničnim najavama, sutra, 14.03. biće realizovana u Kljajićevu.
Opet nezvanično, i netako transparentno, pozivaju se građani da daju svoj doprinos kako bi se evidentirali komunalni problemi, divlje deponije i sve drugo što spada u domen rada ovih "komunalaca"...

Dobra akcija, samo nedovoljno institucionalno i medijski propraćena, verovatno će rezultirati slabim rezultatima.
U takvim prilikama, kada MZ ne odrade svoj posao, kao što to nije urađeno s razlogom od strane MZ u Kljajićevu, realne su šanse da se akcija odradi "ciljano" i sa namerom da se uvek ponešto prikrije, a da se stvori utisak da, eto, komunalne službe ipak ponešto i rade.
I nije slučajno što je "zakazala" obaveštajna sužba MZ, jer upravo je MZ ta koja je svojim nečinjenjem, bahatim i nedomaćinskim odnosom prema selu i poverenim resursima, načinila niz ozbiljnih komunalnih prekršaja, koji su do sada redovno tolerisani i nisu bili predmet kontrole ovde navedenih "službi", jer zaboga, to je Mesna Zajednica, to je deo sistema, to su "naši" ljudi tamo...

Za ponadi je, da to ovog puta neće biti tako, a upravo zbog navedenog, uloženo je malo truda da se "službama", u slici i reči ukaže na samo jedan mali deo bahatosti i javašluka od strane odgovornih u MZ Kljajićevo.
Propratićemo rezultate "posete"... SmileySmiley
Foto 10903Foto 10904
Kobra
@ Uto, 13.03.2018. 09:51
Odgovor na temu Premeštanje teme