Politika > Saopstenje GrO Pokreta obnove Kraljevine Srbije

<<
12
Masovni prelasci članova POKS-a u SNS. Od kraljevine će da ostanu kurje oči, a verovantno će i one negde da se udome. Kakva komedija . Drago mi je što će Marković, Opačić i Golubica ponovo zajedno da jašu, perjanice "žutog ološa". Voleo bi da jednog dana DS ponovo bude na vlasti pa da se svi ponovo vrate tamo, što neko reče, da pređu celu igricu
milos milos
@ Pet, 30.03.2018. 11:02
(„Службени гласник РС" бр.48/2009), члана 24.став 2. и 32. ...... МАРКО БУГАРСКИ саобраћајни техничар из Сомбора,за.

Evo i Bugarski kaska za Golubicom  i ostalim Žutaćima
janbibijan
@ Pet, 30.03.2018. 22:31
Veoma je ekspeditivan ovaj buduci poverenik naprednih snaga Sombora ,vise pristupnica je podelio za dva dana nego za celokupno vreme provedeno u SPO i POKS.Jos samo da prebrodi sastanak sa Zikom :) izgleda da je zaboravio ko mu je podgrejao dzip ili je vec isplacena odsteta. 
srbijamonarhija
@ Sub, 31.03.2018. 00:43
Ne mislim da je Žikica dogovorio sa onim-čije-se-ime-ne-sme-izgovarati rasturanje i POKS (za razliku od političkog oceubistva u SPO), već ga je sve zateklo nekako u ucurujućem polučučnju, pa je onda ipak ishodovao da se pretrčavanje tri odbornika i tog jednog funkcionera makar ne razglašava na velika zvona.
Low profile, burazere, low profile, ima u tom vrhu POKS-a istih takvih kao što je i on sam, koji samo čekaju momenat da ga pocepaju ko svinja masnu krpu u fazonu "ako ne možeš da kontrolišeš vlastiti Sombor, ne moš biti ni prešjednik POKS-a", pa da i oni koju prozbore direkt sa Gospodarom. Ili makar sa baticom.
Rade Z
@ Ned, 01.04.2018. 15:49
Rade Z to sto pises su teorije zavere .) 
Prije nego li zgazis nekoga sjeti se da i tebe moze zadesiti ista sudbina POKS samo jako jace
Savo brate sto mi brises komentare?
srbijamonarhija
@ Pon, 16.04.2018. 15:33
Prvo : ne znam kako sam ja to nekog "zgazio", to su stvari koje obično dobro idu vama stranački ostrašćenima likovima, pripadnicima i "simpatizerima" stranaka koje ljude ostavljaju bez hleba i izbacuju ih sa posla ako im ne idu niz dlaku.
Drugo: Jel bi to trebao da se uplašim, jakota ? Sine, da se takvih čiča plaši, praćku bih sa sobom nosio.
Rade Z
@ Uto, 17.04.2018. 00:56
Rade Z  na tebe se odnosio samo prvi red mog prethodnog komentara i mani se pracki  nije to bas igracka za svakoga:) a ostrasceni likovi koji ostavljaju ljude bez posla i hleba ne nalaze se u POKS-u.


POKS samo jako jace

srbijamonarhija
@ Uto, 17.04.2018. 17:13
Nikad nije kasno osloboditi se bede :) jos samo da saznamo poimenice kome da se zahvalimo na toj uslugi Zaista lijep gest od koalicionog partnera :) 
Ne ljuti se sine,na zmiju sto truje zubom.Gle,covjek truje i zubom i rjecju i mislju i rukom.Kad budes mogao bez opasnosti zagrliti covjeka,mocices s manje opasnosti zmiju staviti u nedra. Rece  Svjeti Nikolaj Velimirovic.


poruka menjana pre 5 dana
srbijamonarhija
@ Čet, 19.04.2018. 00:58
srbijamonarhija
kome da se zahvalimo na toj uslugiдатив   услузи услугама


neko ko pretenduje da piše u ime srbijamonarhija, mora da se potrudi i prilagodi svoje pisanje, bar donekle pravopisu...
ako se pak  slažemo da je monarhija ozbiljna tema, da je pravopis poželjan, a dodao bih ovom, da bi
upotreba ćirilićnog pisma svakako bila primerenija tradiciji monarhije...


poruka menjana pre 5 dana
Kobra
@ Čet, 19.04.2018. 09:49
<<
12
Odgovor na temu Premeštanje teme