Politika > Saopstenje GrO Pokreta obnove Kraljevine Srbije

>>
1234
. . .
9

Саопштење Градског одбора ПОКС:

Покрет „Доста је било“ дуже време политизује рад Градске библиотеке и користи га за дневно политичке сукобе и добијање јефтиних политичких поена. Подсећамо јавност на протесте у Кљајићеву предвођене истим актерима са истим мотивима. Изношење паушалних оцена вулгаризује значајну тему, отежава рад библиотеке и удаљава нас од решења у корист грађана. Решење није политичке, него правне природе. Институције надлежне за рад библиотеке дају свој суд о насталој ситуацији, а најширој јавности ће ускоро све бити у потпуности јасно. Покрет обнове краљевине Србије подржава успешне напоре града Сомбора да континуирано повећава буџет за културу, који је сада на 9% и испуњава све обавезе према установама чији је оснивач. Позивамо све политичке актере, а посебно активисте покрета „Доста је било“ да не политизују рад библиотеке и да га не користе за обмањивање јавности.Фотографија корисника Pokret Obnove Kraljevine Srbije -Sombor


poruka menjana pre 1 godinu
srbijamonarhija
@ Sub, 03.02.2018. 22:06
svemirac ako imas  nesto da izjavis,nek to bude  nesto o  nestalim strugovima .Okreni se oko sebe i  malo se raspitaj koliko podrske ima POKS u Kljajicevu i koliko clanova ima mesni odbor POKS-a.  raspitaj se i o tome  ko je stajao iza sakupljanja potpisa za projekat  " ZABAVISTE"

poruka menjana pre 1 godinu
srbijamonarhija
@ Sub, 03.02.2018. 23:27
Svemirac sto bih ja ista dokazivao tebi?  istinu dobro znas kao sto ja znam da ovaj profil koristite dvojica a nijedan od vas nije  tema saopstenja,
1- strugar
2- onaj lik sa cose sa olupinom od auta parkiranom ispred kuce
a ako se dobro secam nasu akciju prikupljanja potpisa je vec spominjao na ovom forumu upravo osoba pod rednim brojem 2.
Hvala na razumevanju.

poruka menjana pre 1 godinu
srbijamonarhija
@ Ned, 04.02.2018. 10:12
Подсећамо јавност на протесте у Кљајићеву предвођене истим актерима са истим мотивима.
srbijamonarhija
podsećamo i mi "Vas" da ste veoma kratke pameti, ili je kratke pameti samo ovaj što piše, da je upravo na protestima u Kljajićevu u organizaciji DJB, kao jedan od suorganizatora bio upravo tadašnji SPO, ili možda grešim ...
Uostalom, što da natucamo, saopštenja i još bolje, snimci, najbolje govore šta je tačno, odnosno koliko je ovo saopštenje POKS-a netačno, pa i pomalo glupo...

https://www.soinfo.org/vesti/vest/17220/1/Novi-protest-u-Kljajicevu-zakazan-za-subotu/

PS: nije ni čudo kad vam saopštenja pišu neznalice preletači i uvlakači željni dokazivanja i "poštovanja" prema kruni i krunskim vrednostima pokreta...
Haha, do juče "levica" a danas monarhista... baš zanimljiva transformacija... 
Kobra
@ Ned, 04.02.2018. 11:35
  Cestitam DJB na izboru glasnogovornika ! veoma dobabar izbor :) i interesantan :) inteligentan:) pomalo pokvaren:) malo vise zao :) smesan :) narocito kad govori o sebi u mnozini ,komentari su mu malo konfuzni a zna ponekad da zbrka serpe, lonce i poklopce :)

poruka menjana pre 1 godinu
srbijamonarhija
@ Ned, 04.02.2018. 16:27
Koliko je POKS obećao Vučiću da će da uzme procenata na Beogradskim izborima? To tako ide kad, sad već, (više)decenijski spasitelj Sombora Žika Gojković sadi tikve sa predsednikom svega i svačega. Još jedna navlakuša za obične ljude, onom gore jedna stranka manje, a Žika opet izašao dobar sa malo šuški $$$. Samo vi radite u gradskom odboru Žika sprema novu prodaju.
milos milos
@ Pon, 19.03.2018. 10:00


Број одборника СНС у Скупштини града Сомбора, из дана у дан је све већи. Након преласка Александра Марковића, данас је одборничкој групи СНС приступило још троје одборника Покрета обнове Краљевине Србије.

Приступнице су потписали Небојша Опачић, шеф одборничке групе, као и одборници Мирјана Ивковић и Слађана Радин, а у редове СНС-а прешао је и Никола Пајић, директор ЈКП “Чистоћа” Сомбор.

Повереник СНС у Сомбору Зоран Рус је истакао велико задовољство преласком нових чланова у СНС: “ Нови преласци још једна су потврда исправности политике као и вредног и преданог рада свих чланова ГрО СНС у Сомбору, а доказ за то је и број одборника СНС у Скупштини града Сомбора којих сада има 39, а сигуран сам да ће их бити још и више”, истакао је Зоран Рус, повереник СНС у Сомбору.

Преласком горе наведених чланова у СНС, ПОКС је остао без одборничке групе и са само једним одборником у Скупштини града Сомбора.

Kobra
@ Uto, 20.03.2018. 20:46
Nista cudno se nije desilo i nikoga iz POKS ovaj transfer nije iznenadio,kako je to nekad neko rekao :) 
"poznavali smo te "ljude"," a posto smo znali i znamo te ljude koji su do zadnjeg  momenta bili "lojalni " POKSu ubedjeni smo  da ce svoj odbornicki mandat gospoda  vratiti stranci i tim cinom dokazati da cilj prelaska iz POKS u SNS nije ucinjen zbog licnog interesa  nego se to desilo zato sto su politicki sazreli i da su uvideli da je lepo biti clan vladajuce stranke a to znaci imati privilegije i u zgradi gde sede javni tuzioci  .

poruka menjana pre 11 meseci
srbijamonarhija
@ Uto, 20.03.2018. 22:43
BRAVO ZA PRELETAČE. Lakijevi DS puleni su opet uspostavili većinu.
elimko
@ Uto, 20.03.2018. 22:47
elimko al te memorija sluzi dobro :)  kaze jedan od ove gospode " nekad treba promeniti i ruku kojom masturbiras pa tako i stranku da bi doziveo orgazam".
srbijamonarhija
@ Uto, 20.03.2018. 23:24
srbijamonarhija: Nista cudno se nije desilo i nikoga iz POKS ovaj transfer nije iznenadio,kako je to nekad neko rekao :) 
"poznavali smo te "ljude"," a posto smo znali i znamo te ljude koji su do zadnjeg  momenta bili "lojalni " POKSu ubedjeni smo  da ce svoj odbornicki mandat gospoda  vratiti stranci i tim cinom dokazati da cilj prelaska iz POKS u SNS nije ucinjen zbog licnog interesa  nego se to desilo zato sto su politicki sazreli i da su uvideli da je lepo biti clan vladajuce stranke a to znaci imati privilegije i u zgradi gde sede javni tuzioci  .
немојте тужиоце на такав начин. то нам је институција од народног поверења.
а мандатима се можете надати кад нокат нарасте тамо где не расте
panda
@ Sre, 21.03.2018. 00:46
Nije se Rus razmahao nego su se ovi prodali za sicu a gratis je NE otvaranje fioka u kojima se nalaze odredjena dokumenta.samo cekam da izadju za skupstinsku govornicu o pocnu obrazlagati svoje transfer politickim sazrevanjem i spoznajom  ispravnosti politike koju vodi SNS a pre 10 dana na sastanku pljuvali po tom istom SNS i Rusu.Ovi su se izvezbali u zabadanju nozeva prijateljima u ledja,sta li ce Rusu koji im nije prijatelj  uraditi ovako izvezbani :).

poruka menjana pre 11 meseci
srbijamonarhija
@ Sre, 21.03.2018. 09:07
@srbijamonarhija

Pa jel vi to kažete da ste znali da gujite zmije u nedrima, ali ste ćutali jer su vam valjali njihovi mandati? A ako ste znali kakvi su, što ih staviste na listu majku mu? Opačić još samo da se vrati u DS, i okrenuo je celu igricu 

Ostade šačica časnih ljudi u opoziciji koji ne preleteše u vlast, valja znati na sledećim izborima gde se kakvi kandidati okupljaju.

A što se tiče fioka, siguran sam da dvojac Pajić - Opačić znaju zašto su prešli, znali smo svi da će se to desiti kad tad, još od onih krivičnih prijava i Pajićevog šunjanja po županiji i sedenja po kabinetima kojekakvim, nego šta bi sa ove dve dame? One prosto odoše u paketu, ili?
MedaSO
@ Sre, 21.03.2018. 09:38
Ne znam samo zašto je tolika povika na odbornike POKS, koji je i nastao ne bi li se još više (koliko je to uopšte moguće) interesna Žikina ekipica "ucurila" SNS-u. Daleko su interesantniji kobajagi opozicionari iz Sombora za sve pare. Videlo to nakon beogradskih izbora da još nema oporavka opozicije, pa ko vele da se ipak vrate jatu s kojim su i srušili "žuti režim". Ako je do političkog sazrevanja, davno je to i prezrelo. Da ne kažem strunulo.
Zanimljivo je i da je sa gotovo svih internet izvora, uključujući i one po prirodi hvalisave SNS-ovske, za manje od 24 sata ova info o preletu čukalj-monarhista išezla. Jel se to naprednjaci stide koga primaju, ili im niko nije javio da o dogovoru u centralama ne treba da talambase.
Rade Z
@ Ned, 25.03.2018. 13:04
Rade Z hoćeš da kažeš da je Žikica dogovorio sve sa Andrejem?
Manojlo
@ Pon, 26.03.2018. 10:31

Rade Z

„Zanimljivo je i da je sa gotovo svih internet izvora, uključujući i one po prirodi hvalisave SNS-ovske, za manje od 24 sata ova info o preletu čukalj-monarhista išezla. Jel se to naprednjaci stide koga primaju, ili im niko nije javio da o dogovoru u centralama ne treba da talambase.”

Iz poverjivih izvora saznajemo da nisi u pravu Rade Z. naime Somborski naprednjaci ce u veoma biskoj buducnosti biti bogatiji za jos jednog poverenika,tako da ce Rus i Goubovicka imati ozbiljnu konkurenciju jer Pajic N. vrtogavom brzinom napreduje u Naprednoj stranci zahvajujuci samo svojim vestinama u sferi finansijskog poslovanja sto naprednjaci i te kako znaju da cene i  postuju.
srbijamonarhija
@ Sre, 28.03.2018. 13:24
Manojlo
Žikica se dogovorio sa braćom da rasturi SPO i to je sigurno tačno, šta i ko tu još treba da dobije, da li je i ovaj prelet dogovoren, ili ostali članovi nisu bili zadovoljni jer njih nema u dogovoru ($$$) to ne znam. Mogu da nagađam. A nagađam da Žikica nije odobrio prelet a nije bio voljan ni da podeli sa drugarima pa je ovo epilog svemu tome.
milos milos
@ Čet, 29.03.2018. 07:18
Masovni prelasci članova POKS-a u SNS. Od kraljevine će da ostanu kurje oči, a verovantno će i one negde da se udome. Kakva komedija . Drago mi je što će Marković, Opačić i Golubica ponovo zajedno da jašu, perjanice "žutog ološa". Voleo bi da jednog dana DS ponovo bude na vlasti pa da se svi ponovo vrate tamo, što neko reče, da pređu celu igricu
milos milos
@ Pet, 30.03.2018. 11:02
(„Службени гласник РС" бр.48/2009), члана 24.став 2. и 32. ...... МАРКО БУГАРСКИ саобраћајни техничар из Сомбора,за.

Evo i Bugarski kaska za Golubicom  i ostalim Žutaćima
janbibijan
@ Pet, 30.03.2018. 22:31
Veoma je ekspeditivan ovaj buduci poverenik naprednih snaga Sombora ,vise pristupnica je podelio za dva dana nego za celokupno vreme provedeno u SPO i POKS.Jos samo da prebrodi sastanak sa Zikom :) izgleda da je zaboravio ko mu je podgrejao dzip ili je vec isplacena odsteta. 
srbijamonarhija
@ Sub, 31.03.2018. 00:43
>>
1234
. . .
9
Odgovor na temu Premeštanje teme