Politika > MZ Kljajićevo: KO je građanima naplatio javnu rasvetu !!!

Skandali se nižu jedan za drugim, a poslednji u nizu, u vidu pokušaja da se pamfletom "zamažu" oči i građanima ali još više nekom ko bi konačno trebao da se pozabavi svim onim što se u protelih dve godine izdešavalo u MZ Kljajićevo, dosegao je vrh licemerja.

U objavljenom pamfletu, koji je valjda plaćen novcem građana, u želji da se prikaže nešto što je urađeno, navode se radovi na postavljanju javne rasvete na Jagnjevo salašima, sa sve novim benderama i pratećom opremom dobijenom od grada...

Ono što jeste sramno i što nedostaje, što se prećutkuje, a u čemu učestvuje i jedan odbornik, pa i jedna poslanica, to je ćinjenica da je "neko" od građana naplatio opremu predhodno dobijenu od grada, a da se trag novca "gubi" ( u poznatom pravcu )

Vreme je da se konačno polože računi, da se građanima kaže istina, da za postavljanje javne rasvete građani nisu u obavezi da plaćaju, da to niko do sada nije radio na takav način, da su građani u tom pogledu isti i ravnopravni, kako oni u gradu, tako i po salašima...

Sramota je i bruka, da u takvim nečasnim rabotama direktno učestvuju naši predstavnici u skupštini grada i skupštini AP Vojvodine.

Фотографија корисника Dragan Nikodijevic

Kobra
@ Sre, 03.01.2018. 21:23
Ako, ako samo kradite naucili smo mi ziveti i u gorem mraku pa smo preziveli. Samo nismo znali da  mi jadnici  sto nismo bili u mogucnosti  kupiti  sijalice spadamo u gradjane  DRUGOG REDA.
Svemirac
@ Čet, 04.01.2018. 23:56
Da se ovde radi o opasnoj obmani i podmetačini, jasno se vidi iz gore napisanog letka ili pamfleta.

Naime, javno napisati, u ime MZ, da su vršeni radovi na rekonstrukciji i postavljanju javne rasvete, a da pritom nijedno nadležno gradsko odelenje niti zna za takve radove, niti je izdata bilo kakva dozvola za izvođenje radova, niti upotrebna dozvola, ravno je javnoj obmani i iznošenju lažnih informacija.
Pritom, prećutati činjenicu da je od građana i privrednika koji tamo žive i privređuju, naplaćen određen iznos u novcu, ali i naturi ( zavisi šta je ko bio u mogućnosti, valjda uvog krize ) i da o tome nema zvanične evidencije gde je novac završio, predstavlja vrh obmane i svesan pokušaj zataškavanja korupcije.

Na žalost, JKP "Zelenilo" kao "darodavac" kompleta za javnu rasvetu se ne oglađava, baš kao ni ED Sombor lije mašine su "odradile" posao sa banderama, a da to sve, po priznanju iz ED nije nigde zavedeno kao zvanični radovi...

PS: Nije ovo prvi put da se slični "radovi" obavljaju "nezvanično", bez nadzora, bez ikakvih papira i dozvola, dok na drugoj strani, građanima stižu REŠENJA o rušenju bespravnih objekata, nastrešnica, kokošinjaca i poljskih klozeta... !!!  
Kobra
@ Čet, 11.01.2018. 13:40
Odgovor na temu Premeštanje teme