Život > PU Sombor: Izgubljen još jedan život, pokrenuto preko 500 prijava

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, jedna osoba je zadobila teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri osobe lake telesne povrede. U opštini Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula i dve osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača. 
Napisano 111 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 413 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina - navodi se u redovnom nedeljnom Izveštaju Policijske uprave Sombor.
milangagrčin
@ Uto, 05.12.2017. 09:20
milangagrčin
Odgovor na temu Premeštanje teme