Politika > MZ KLJAJIĆEVO: godišnje se gubi 10.000 Evra zbog nemara

<<
123
Večeras, 10.08. zakazana je sednica Saveta MZ... na dnevnom redu, kao prva tačka je upravo CIGLANA, pa izvoli ta svoja pitanja iznesi tamo... ali ne samo pitanja, već i sve drugo što imaš...
zar ima bolja prilika da se o svemu informišeš, da pokreneš ?

najlakše je ovde blebetati i šuketati a konkretno ništa...

Savet - 10.08..jpeg
Kobra
@ Čet, 10.08.2017. 15:35
Epic
tvoj kolega je pismen "DA SE STARE GUME DADU"
Da te malo usavrsim.Avgust je mozes uvek na popravni dodji cekamo te u OSNT Kljajicevo.
Prezent glagola dati glasi dam-daš-da-damo-date-daju ili manje obično dadem-dadeš-dade-dademo-dadete-dadu dadnem-dadneš-dadne-dadnemo-dadnete-dadnu.
Svemirac
@ Čet, 10.08.2017. 15:50
Kobra
Svemirac

Uzecu vas za kucne ljubimce tako ste mi preslatki
Epic
@ Čet, 10.08.2017. 20:53
Epic
Mene mozes jedino uhvatiti za povodac.I vikati Uzbuna.
Svemirac
@ Čet, 10.08.2017. 23:16
Savet "odlučio" da raskine ugovor 4.g. pre roka...

I pored toga što je na osnovu 10-to godišnjeg ugovora o plodouživanju nad pomenutim zemljištem od 6,5 ha MZ potpisala ugovor i dobila sredstva pokrajinskog sekretarijata u iznosu od 4 miliona, na sinoćnoj sednici Saveta MZ odlučeno da se ugovor jednostrano raskine i zemljište vrati, bez nadoknade "darodavcu"...
Neshvatljiva odluka Saveta otvara mnoga pitanaja, pre svega motiva da se tek tako MZ i selo odrekne plodouživanja u narednih 4 god.

Stavlja li se tačka ovakvom nepromišljenom odlukom na sve nezakonite radnje koje su od samog početka pratile ovaj slučaj, ili se ovim činom otvaraju novi problemi, a da stari još uvek nisu rešeni.?

Ko to ima pravo, i na osnovu čega, da se tek-tako odrekne prihoda na koje MZ Kljajićevo polaže pravo ?
Ko ima pravo da građane liši informacije, gde su i na šta potrošena 4.000.000 din. naših zajedničkih para.?

Može li, na kraju krajeva, pokrajina kao davalac sredstava, da jednostavno stavi tačku na pljačku, a da krivci ostanu nekažnjeni, a da se ne zna gde je završio novac ?

PS: nedavno okončana budžetska kontrola u MZ Kljajiećvo, čiji izveštaj je proglašen TAJNOM, ustanovila je da je upravo slučaj ciglana prepun kriminalizovanih postupaka.
Kobra
@ Pet, 11.08.2017. 01:07
Neizvesna sudbina stanara u bivšoj ciglanskoj koloniji

Nerazumnom i neshvatljivom odlukom Saveta, koji 100% čini "odmetnuta" i otuđena većina sa liste SNS, ugrozili su i u nezavidan položaj doveli nekoliko porodica koje još uvek nastanjuju staru ciglansku koloniju.
Jednostranim odustajanjem i vraćanjem u posed celog kompleksa ciglane, u paketu idu i pomenute nastambe sa sve ljudima koji su tamo našli kakav-takav krov nad glavom.

Da li ste gospodo iz Saveta razmišljali o ljudima sa čijim sudbinama se olako poigravate ??
Da li SNS na ovaj način, ovako bahato i neodgovorno stvara beskućnike, umesto da goni i pred zakonom izvodi prestupnike, korupcionaše, dilere svih boja i fela.

Navodni vlasnik već najavio prodaju ciglane, a sa njom i ljude čije iseljavanje je ovim postalo sasvim izvesno...

Da li ćemo dozvoliti da grupica neodgovornih pojedinaca predvođena kompromitovanim odbornikom od sirotinje stvara još veću sirotinju i beskućnike
Ciglana - kolonija.jpg Ciglana-kolonija.jpg Ciglana- kolonija.jpg
Kobra
@ Pet, 11.08.2017. 19:53
Yebateee.... 10k evri sa 11- 12 jutara sjena... nema ni kopanja...

Sutra trujem djeda (zeninog cacu, ne mog djeda naravno), otimam mu 15 kj i platica tricavih 1.5k evri mjesecno (malo ce mi veci prinos biti zato sto cu djubriti) i ljepota bozija...


DUVAJ GA MRSKI PRIVATNICE OD SUTRA ME NEMA NA POSLUSmileySmileySmileySmileySmileySmiley
K.Marx
@ Pet, 11.08.2017. 21:14
K.Marx
Kobra šta bi ono imaš samo jednu funkciju kad čujem 3 u 1 mrđenovka?
lepi džoni
@ Pet, 11.08.2017. 21:23
Kobra
 od sirotinje stvara još veću sirotinju i beskućnike
Da sam ja tamo u tim zgradama i da sam u takvom polozaju i da me neko tera na ulicu ....e..... bome bi necija mama crnu vunu plela.
Svemirac
@ Pet, 11.08.2017. 23:26
Kako nema više Bubleta crnu vunu svi predu! Bar se nadam...
lepi džoni
@ Uto, 15.08.2017. 07:20
Да ли је реално да 2 беспосличара воде по цео дан главну реч, при том износе глупости по овом порталу на све и једној теми.. 
ružnopače
@ Uto, 15.08.2017. 13:13
ružnopače
ružnopače
при том износе глупости по овом порталу на све и једној теми..
ružnopače
bitno da ti nisi među ovih 6-toro što će sasvim izvesno završiti na ulici !!!


Kobra
@ Uto, 15.08.2017. 14:02
AMBROZIJA u punom cvatu 

Sramota !!
Na površini više od hektara, bezmalo u sred sela, AMBROZIJA u punom cvatu !!! Neverovatna bahatost i neodgovornost u sprovođenju gradske odluke o obavezi suzbijanja ove agresivne i alergene biljke.

Ni činjenica da su sa ovim problemom upoznati svi koji se time bave i kome je to u opisu posla, nije dovoljna da se nešto preduzme a odgovorni sankcionišu u skladu sa zakonom.

MZ kao korisnik površine se ne oglašava, poljočuvari okreću glavu iako im je ova površina pred kućom, ali zato pišu prijave grašanima za par kvadrata zahvaćenih ambrozijom.
Komunalna policija kao da ne postoji, kao da je u nekom svom filmu.

Svi odreda glume neobaveštenost, a u pitanju je goli javašluk i nerad...ambrozija cveta..jpg ambrozija cveta.,.jpg ambrozija cveta,.jpg
Kobra
@ Sre, 13.09.2017. 11:34
U pravu je svako onaj ko ukazuje da imamo jalovu i beskorisnu brugadu komunalaca, policajaca, inspektora, a toj brigadi slobodno dodajmo i iskompromitovanu i nadasve korumpiranu poljočuvarsku službu...
Šta reć, zar je moguća da čitav HEKTAR AMBROZIJE ( neka vrli stručnjaci izračunaju kolika je to količina alergena ) nije dovoljan povod da se reaguje

Čemu slući uredba, ODLUKA o uništavanju ambrozije, čemu sve to služi i usput debelo i košta, kad ovolika količina AMBROZIJE neometano radi li radi...
Kobra
@ Sub, 16.09.2017. 10:33
<<
123
Odgovor na temu Premeštanje teme