Politika > Građanski front Sombor: Kandidati izloženi pritiscima i ucenama

>>
12
Građanski front Sombor je lokalna organizacija koja okuplja ljude sa iskustvom, nekorumpirane i humaniste kojima je Sombor na prvom mestu.
Imamo jasno definisan program i drugačije viđenje politike razvoja grada. Samo zato što smo odlučili da izađemo na izbore za Savete mesnih zajednica, raspisanih za 13. avgust, kandidati Građanskog fronta su ovih dana izloženi pritiscima i ucenama, i to od onih koji nemaju nikakvu viziju razvoja grada. Onih koji su obećali brže, jače, bolje, ali samo bolje njima i u čijim redovima sede ljudi koji prebijaju supruge i tuku građane po seoskim slavama.
Njihove prljave igre ne samo da nas neće pokolebati, već će nas još jače učvrstiti u nameri da nastavimo svoju političku borbu za Sombor.
Svesni smo da Saveti mesnih zajednica nemaju nikakvu ulogu, jer su im upravo ti koji danas čine građsku vlast, oduzeli sve nadležnosti i finansije, ali bitno je pokazati da u ovom gradu postoji neko ko drugačije misli i želi da preokrene nezavidnu situaciju Sombora i vrati mu ugled koji je i imao - piše u saopštenju Građanskog fronta Sombor.

poruka menjana pre 9 meseci
triletrip
@ Pet, 14.07.2017. 01:36
triletrip
Građani sad je vreme da se pokažete da niste za takvu politiku, ovi izbori ce ipak pokazati da li ste se bar "malo" probudili i dokazace te da još imate neki ponos i ne dozvolite da se sutra stidite sami sebe.Nemaju MZ nikakvu ingerenciju ali je prva u demokratskom sistemu gde ipak možete uticati na odluke (najviše ili samo komunalnih) ali i to je nešto. Građanski front ce se pojaviti na izbrima da se vidi da ima i druge alternative gde ce te glasati za sebe a ne za stranku-partiju. 13 avgust je novi pocetak u odnosima građana i diktature.Smiley
eči
@ Pet, 14.07.2017. 06:50
mali bambi sad ćeš videti kad "Građani" pokažu svoje pravo lice... ovde znaju samo da prozivaju i govore kako se ništa ne radi, a oni i njima slični su doveli Srbiju pred rub bankrota... Naravno da građani znaju koliko truda, rada I napora se ulaže u obnovu, "Front" će biti masovan kao i protesti nedavno (max do 150 ljudi)
Rita33
@ Pet, 14.07.2017. 09:02
Rita33
Rita33
Sta ti znaci ono gradjani pod navodnicima?
Svemirac
@ Pet, 14.07.2017. 09:06
Rita33 Upravo tako, samo jos vise ispadaju glupi!
mali bambi
@ Pet, 14.07.2017. 09:15
mali bambi
triletrip ove gnusne optužbe koje iznosite na račun vladajuće stranke su prvenstveno neosnovane. Kada se predstavljate tako odgovornima i brižnima za građane, zašto onda neosnovano uznemiravate javnost? Kandidujte se, ko Vam brani, na kraju krajeva izbori i jesu zato da građani iskažu svoju volju i time pobedi najbolji. I na ovim izborima će se pokazati da Srpska napredna stranka uživa veliko povrenje građana zbog rezultata koje je ostvarila iako je bila u situaciji da je morala da povuče niz ne popularnih mera.
Konkistador
@ Pet, 14.07.2017. 09:16
Konkistador
Vi ozbiljno ne kapirate da je ovo saopštenje neke organizacije, a da ga je triletrip samo postavio? Ne bi trebalo da ga branim, jer vam je naklonjen i najviše briše ono što postavimo, ali stvarno nije fer da ga prozivate za nešto što sa njim nema nikakve veze.

Polupismen
@ Pet, 14.07.2017. 10:59
Što se tiče Građanskog fronta, mislim da grešite što izlazite na ove izbore za savete mesnih zajednica jer im time dajete legitimitet, ali poštujem vašu odluku i želim vam uspeh.


poruka menjana pre 9 meseci
Polupismen
@ Pet, 14.07.2017. 11:01
Svako ima pravo da se kandiduje, ali pljuvanje vladajuće stranke zarad sopstvenog veličanje je loš način dokazivanja... Građani znaju koga i zašto treba da podrže...
LittleMermaid
@ Pet, 14.07.2017. 11:16
LittleMermaid
Iskreno govoreći ovo je smešno. Saopštenje definitivno ima za cilj da se eto malo reklamiraju, pojave u javnosti. Kad već eto nemaju čime drugim da se pojave na oči građanima.
Konkistador
@ Pet, 14.07.2017. 11:53
Konkistador
A uuuu gospodo al ste se raspisali o glupostima od jutros.
mali bambi
@ Pet, 14.07.2017. 12:21
mali bambi
Konkistador Iskreno govoreći ovo je smešno.
mali bambi   al ste se raspisali o glupostima

има ли нешто а да вама није смешно и глупо јер то видим као једини одговор и готово на свакој теми.
лепи моји, само  кад сте ви нама баш толико озбиљни и паметни, а то што вам се одборници час туку час мире и комшилук на ноге дижу, то што су најбољи међу вама главни виновници туча под шатрама и бугаловима, то што дневно полупате бар један службени ауто, то што купујете камионе без порекла и слободном погодбом, и то што је борба против корупције празна прича, није баш ни мало смешно.
И да се укључим на тему, и то што се гасе села и што се више и ни заште не питају, такође није смешно, али је зато мноооого глупо. и пустите људе да се бар бирају међу собом и за свој Савет, не мешајте се и не загађујте месне заједнице политиком.
И није то чак дозвољено ни законом, али шта за вас значи закон кад је вама идол човек који малтретира и пребија ( добро да још не убија ) жену, ако му је то уопште и жена.    
panda
@ Pet, 14.07.2017. 13:36
Znamo mi gospodjo ex Bulovic da ste Vi nadprosecno inteligentni pa su vam zbog toga misljenja prosecno inteligentnih gradjana smesna kao i to  da gluposti na soinfu samo iznosite jer morate da opravdate radna mesta na kojima ste Vi i ostali clanovi porodice(kako vam se svidja novo radno mesto).Konkviskadore koliko vidim a vide to i gradjani da od SNS nema boljeg prodavca magle sto je glavno zanimanje i vaseg predsednika a i njegovog sticenika Mitrovica koji SNS reklamira za dz samo da bi zastitio sina od zatvora,a inace zamolio bih te da nas vise ne optuzujes u buducnosti za iznosenje gluposti kad svi znamo da ste ti i Bulovicka za to placeni debelo paramo otetih od penzionera i poreskih obaveznika.
Nismo znali da SNS ucestvuje na izborima za savet MZ - jel to novo krsenje zakona na vidiku :)

poruka menjana pre 9 meseci
Gradjanski Front -SO
@ Pet, 14.07.2017. 13:49
Gradjanski Front -SO pa hajde da krenemo redom. Sastav Vašeg kvazi pokreta većim delom čine oni otpaci žutih koji nikako nisu mogli doći do svog dela kolača od Lazića, pa ste tako nošeni raznim frustracijama napravili pokret. Nije ni to problem, jer ste toliko minorni za ovo drušvo da ne predstavljate pretnju svojim potrebama za malverzacijama. Međutim, ono što je opasno što Vam i dalje po glavama odzvanjaju te koruptivne radnje, pa mislite da je to slučaj kod svih! Nadalje, koliko znam kandidati za izbor MZ su građani koji su okupljljeni oko grupe građana koje imaju vizije da saveti rade još bolje nego do sada i time možemo samo da im poželimo sreću u budućem radu, jer će sigurno odneti ubedljivu pobedu na izborima, kao što je to bio slučaj i sa SNS na svim izborima. 
Konkistador
@ Pet, 14.07.2017. 14:30
Konkistador
Konkistador
Sastav Vašeg kvazi pokreta većim delom čine oni otpaci žutih koji nikako nisu mogli doći do svog dela kolača od Lazića, pa ste tako nošeni raznim frustracijama napravili pokret.
super tekst, eto došli smo do otpada, hahaha, samo zaboravljaš da je dobar deo otpada zvršilo, GDE

Ili ti možda misliš da Zavišin i ono njegovo društvance, Milić i ostatak nisu otpad već možda intelektualne i moralne gromada !!   ahahah, moram priznati da si upravo ti sad više nego smešan !

Ili možda otpad nije Mrđa, već gromada ?  a tek Šljuka, na njega ste već zaboravili, sve gromada do gromade!!
Duga bi to bila lista, svi su oni prepoznali utočište i skrovište od ruke zakona, to je činjenica koji nikakvim pisanjem niste u stanju popraviti.


obican posmatrac
@ Pet, 14.07.2017. 16:35
Трилеру мислим да ти као администратор сајта показујеш колико је новинарство бар у твом случају јадно!

Даље, нико није од вас компетентан да процењује нечију интелигенцију, а поготово не људи који немају везе са овим форумом и порталом.

Треће Купер, посматрач и екипа довољно имају шлага да кад бих почео овде не бих могао да престанем писати, а наравно било би безуспешно јер би "цењени" администратори то обрисали. И наравно кандидујте се, уколико уопште можете да скупите потписе за кандидатуру
ružnopače
@ Pet, 14.07.2017. 17:51
ružnopače
@ Polupismen - nisam nikome naklonjen, i to je valjda najveći problem
@ ostali - stvarno ne možete da ukapirate da se radi o saopštenju?

poruka menjana pre 9 meseci
triletrip
@ Pet, 14.07.2017. 21:43
triletrip
Nije lepo da lažeš trileru kada svi znamo da ti stojiš iza fronta!
mali bambi
@ Pet, 14.07.2017. 21:47
mali bambi
@mali bambi - to su vam javile vaše uhode?
triletrip
@ Pet, 14.07.2017. 21:58
triletrip
Naše uhode? Misliš ceo grad bruji o tome 
mali bambi
@ Pet, 14.07.2017. 22:02
mali bambi
>>
12
Odgovor na temu Premeštanje teme