Život > PU Sombor: 11 saobraćajki, jedan poginuli, devet povređenih

Foto 6442U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, četiri osobe su zadobile teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 7 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, tri osobe su zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina - navodi se redovnom nedeljnom izveštaju Policijske uprave u Somboru.
milangagrčin
@ Pet, 17.02.2017. 15:21
milangagrčin
Odgovor na temu Premeštanje teme