Duško Sekulić > ПОВЕЗ ПРЕКО ОЧИЈУ

Опрости што сам поново писао по тараби. Виђао сам те како застанеш и читаш кад год нешто напишем. Увек се прекратко задржиш. Можда би било боље да прочиташ више пута. За читање није довољно да разликујеш слова. Потребно је нешто више знања да би се могло и разумети оно што си прочитала. Није значење оног што је на тараби увек тек банални низ знакова који чине реч. Баш зато и урезујем слова да бих ти дао шансу да поново прочиташ.

Прогањају те завере. И теорије о њима. Приметио сам да имаш одложену реакцију на виц. Прегусти су ти филтери. Наталожило се у решетки свакојаког муља. Морала би мало више да читаш. Тако би се лишила сумњи. Сумња је тамни повез преко очију.

Знам да ћеш и сутра застати испред тарабе. Овај пут ћу направити преседан. Нећу правити заседу да бих гледао како прстом пратиш ток реченице. Надам се да ћу ти бар мало помоћи ако ти сад кажем да овог пута заиста пишем о теби. Ваљда си заслужила да ти помогнем. Ипак си ти неко кога сам у једном моменту живота сматрао пријатељем.

Хтео бих још нешто да те замолим. Ако ни сад не будеш схватила оно што сам желео да кажем, задржи за себе сваки коментар, прочитај поново, питај ме-разјаснићу ти. Немој да те је срамота.

Duško Sekulić (Duško Sekulić) @ Ned, 24.02.2019. 21:54
Prethodna blog poruka Sledeća blog poruka

Komentari

Foto 35174 Samo da proverim jesi li na njih mislio? :) 
savamajstor
@ Pet, 01.03.2019. 05:56
savamajstor
Foto 35175 Ili na ovaj sastav? :) 
savamajstor
@ Pet, 01.03.2019. 22:22
savamajstor
Spisak govori sam za sebe.
jeremija
@ Pon, 04.03.2019. 22:50
jeremija
Da biste komentarisali blogove, morate biti ulogovani.
Prethodna blog poruka Sledeća blog poruka