Duško Sekulić > СЕЛФИ

    Много ми је жао што те нисам синоћ сликала. Ух, како си глумио. Баш је без везе што не дозвољавају да се слика у току представе. Не би ти ни приметио да те зумирам. Ммммм! Ни да сам шкљоцнула баш у тренутку кад ти се оцртао онај коси мишић на стомаку. То ми се баш допада код тебе. Стидим се да ти признам шта ми је у машти.

Нисам ја дошла јуче у позориште због представе. То ти смем признати. Тебе сам дошла да гледам. Прексиноћ сам била и у библиотеци. Замолила ме другарица да јој правим друштво. Она ишла због писца. Тамо може да се слика. Каква краљица- скинула неку апликацију на телефону па ме је до два ујутро бомбардовала сликама, те они у срцу, те као седи му у крилу, те јој он чита, те се смеју. Сморила ме, али добро, баш су јој пар сличица лепо испале. Мало сам и љубоморна. Тако бих и ја са тобом онда кад си имао крила од сламе. Баш ми је то готивно. Слама, ти и ја, страва!

Кад поново глумиш? Не мора бити та представа. Мени је свеједно. Свакако ништа нисам разумела синоћ. Седео поред мене један доктор, уздише сваки час. Мислила сам да му је досадно. А онда га погледам крајичком ока,а он сав узбуђен. Мислим се „Не знаш ти, доцо, како сам ја узбуђена. Пробушила сам штиклом итисон, не знајући шта ме је снашло.“

Лепо сам се обукла синоћ. Штета што ниси могао да видиш. Бела блузица, кожне панталоне уз ногу, штикле десетка, за главу виша од свих у оном вашем холу, таман да све видим, а богами и мене сви да виде. Имали су шта и видети, ха ха ха.

Леп си кад се поклањаш. Као да те је било срамота што те толико гледам. Сав си се био зацрвенео. А ја као на иглама. Дошло ми да извадим телефон из ташне и да окинем један селфи. Само нас двоје. Остале бих исекла. И оног што вергла бицикл, и оног попа, и ону што те је све време миловала. Не верујем да јој је редитељ баш рекао: „Ти се не скидај са њега.“ Примила се. Због таквих као што је та, људи ни не иду у позориште. Курварлук!

Еј, мачак, баш ми је жао што те нисам сликала синоћ. Ево сад пућим уста као прексиноћ у библиотеци. Морам ти рећи, направила сам и ја једну слику са писцем. Онако из зезања. Ко ти је крив што вам у позоришту не дозвољавају сликање.

Duško Sekulić (Duško Sekulić) @ Ned, 25.03.2018. 21:52
Prethodna blog poruka Sledeća blog poruka
Da biste komentarisali blogove, morate biti ulogovani.
Prethodna blog poruka Sledeća blog poruka