Vladimir Čutura > Kurte i Murte

Ne znam za vas, dragi čitaoci ovog pisanija, ali mene je zaintrigirao rat ekspertskih i umetničkih klanova (naravno stranački obojenih) naše male bare. Mislim, nisu mi dragi ni jedni ni drugi. Zato neću trošiti moje i vaše strpljenje na moralno-političku pozvanost istih, već bih prokomentarisao borbu povodom rekontrukcije pozorišta.
Kako sam po zanimanju građevinac, za početak ću primetiti da menjanje tapeta u pozorištu, vađenje stolica i sanacija podruma od vlage i podzemnih voda nije REKONSTRUKCIJA već sanacija iliti popravka istog. Takođe, čini mi se da ni klima uređaji baš nisu neophodni ovoj našoj napaćenoj pozorišnoj zgradi.
Mislim da se ove naše KURTE I MURTE nisu posvađale zbog programskih, 'vakih ili 'nakih grešaka, kojih je u svakom slučaju bilo, već zbog prokletih para koje su legle za opravku pozorišta. Znači nema tu ljubavi, sve je interes.
Opominjem obe grupacije da će završiti u pesmi ako se budu drznuli da mi bilo kako odgovore, pošto ovo pismo nije upućeno njima već dragim čitaocima ovog sajta i bloga.

POZDRAV

p.s. Debeli direktor i njegov stranački kolega, mili nam načelnik svega i svačega, morali bi da se prisete kako su iskurtalisali Mlađu iz pozorišta. A sad ne daju svoje fotelje. Ne znam za vas, ali mene ova situacija podseća na Nušića...
Vladimir Čutura (cuturahk) @ Pon, 16.07.2007. 18:09

Komentari

Pozdrav kolega, lepo je da se citamo ovde, ali ako je moguce, mozete li da iznesete malko vise detalja o celom slucaju. Ja sam kanda malko neupucen u zbivanja...
sinisa
@ Pon, 16.07.2007. 19:27
sinisa
Hm,hm...
Bata
@ Pet, 27.07.2007. 08:34
Bata
Re sinisa:Kao da je bitno. Poenta je tu. To se i ocekivalo, retko se desi da je entuzijasta na vlasti i da takvog neko nesto pita. Kad se to desi onda to i slep vidi.
Svirac
@ Čet, 09.08.2007. 01:59
Da biste komentarisali blogove, morate biti ulogovani.